Φωτιά σε αυτοκίνητο σήμανε συναγερμό στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας. Τι μπορεί να συμβεί όταν ένα αυτοκίνητο παρκάρει στο πεζοδρόμιο

 
Το βράδυ της Τετάρτης, η φωτιά σε ένα αυτοκίνητο στην περιοχή του Αγίου Μάμαντος, σήμανε συναγερμό στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας. Πιο συγκεκριμένα, από άγνωστη αιτία, το λάστιχο ή ένας τροχός από το πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου έπιασε φωτιά.

Ευτυχώς κινητοποιήθηκαν αμέσως γείτονες που κάλεσαν το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας.
 
Η φωτιά είχε σβήσει όταν έφτασε το όχημα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου. Από την φωτιά δεν τραυματίστηκε κανείς. Το αυτοκίνητο βρισκόταν παρκαρισμένο μπροστά στην είσοδο του 2ου Νηπιαγωγείου της Αίγινας και οι πυροσβέστες ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη να το μετακινήσει το συντομότερο.
 
Το περιστατικό παρακολούθησε ο πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας κ. Παναγιώτης Κασιμάκης. Ο κ. Κασιμάκης επισήμανε το πρόβλημα που θα μπορούσε να δημιουργηθεί στη διέλευση του πυροσβεστικού οχήματος, από τα πολλά , άτακτα σταθμευμένα οχήματα στην περιοχή, γεγονός το οποίο επισημάνθηκε και σε πρόσφατο ρεπορτάζ του Aegina Portal, με την ευκαιρία ενός άλλου περιστατικού πυρόσβεσης. Βέβαια το ίδιο θέμα το επισημαίνουμε δεκάδες φορές επί σειρά ετών.
 
 Μάλιστα, η πραγματικότητα των δρόμων του κέντρου της Αίγινας, επιβεβαίωσε λίγο αργότερα τους φόβους του, όταν το όχημα της πυροσβεστικής που επέστρεφε στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, δεν μπορούσε να περάσει από αυτοκίνητο που είχε σταθμεύσει πάνω στο πεζοδρόμιο. Χρειάστηκε να κατέβει ο συνοδηγός και με μανούβρες και καταφέρει τελικά να περάσει.