Διάρρηξη και φωτιά στο εστιατόριο του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας.

 
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, φαίνεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου βραδυνές ώρες ή τα ξημερώματα της Τρίτης. Ο άγνωστος ή οι άγνωστοι, εισήλθαν στο χώρο του εστιατορίου, αφού πρώτα τον παραβίασαν, σπάζοντας το τσάμι του παραθύρου.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Οι υπεύθυνοι του καταστήματος δεν έλαβαν άμεσα γνώση του συμβάντος, καθώς το κατάστημα ήταν κλειστό για λίγες ημέρες λόγω των καιρικών συνθηκών. Την Τετάρτη που επισκέφθηκαν το κατάστημα, εκτός από το σπασμένο τζάμι, είδαν ότι ένα μεγάλο μέρος στο εσωτερικό του καταστήματος είχε καεί. Η φωτιά προκάλεσε αρκετές ζημιές πριν ευτυχώς σβήσει μόνη της. Επίσης, έλλειπε ένα μικρό ποσό που υπήρχε στο ταμείο.
 
Σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΝΟΑ κ. Νίκο Πτερούδη επιβεβαίωσε το συμβάν, τονίζοντας παράλληλα το γεγονός, ότι παρά τις ζημίες που προκλήθηκαν στο εσωτερικό του καταστήματος, η φωτιά, ευτυχώς, έσβησε και δεν επεκτάθηκε στο εξοπλισμό του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας, κάτι που αν συνέβαινε θα ήταν καταστροφικό.
 
Το Aegina Portal επικοινώνησε, επίσης, με τον Λιμενάρχη Αίγινας κ. Αργύρη Φραγκούλη σχετικά με την συχνότητα των περιπολιών και τις δυνατότητες επόπτευσης στο Λιμάνι της Αίγινας. Ο κ. Φραγκούλης είπε ότι γίνονται περιπολίες, ωστόσο υπογράμμισε ότι η περιοχή ευθύνης του Λιμεναρχείου σε όλη την Αίγινα είναι μεγάλη, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει κενά στην επόπτευση των χώρων.
 
Τέλος, στην έρευνα των αρχών για το συγκεκριμένο περιστατικό, φαίνεται ότι αξιοποιούνται πληροφορίες από συστήματα ασφαλείας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png