Αγωνία κατοίκων και επαγγελματιών της Αγία Μαρίνας για το λιμενικό έργο. Ρωτούν πότε θα ξεκινήσουν και πάλι οι εργασίες.


Την αγωνία τους εξέφρασαν πρόσφατα, επικοινωνώντας με το Aegina Portal, επαγγελματίες της Αγίας Μαρίνας σχετικά με το υπό εκτέλεση έργο στο λιμάνι της περιοχής, για το οποίο εξέφρασαν την ανησυχία τους.


Ο λόγος είναι ότι έχουν μετακινηθεί από την θέση τους μπλόκια, ενδεχομένως λόγω της θαλασσοταραχής. Άλλωστε, το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο για τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής, καθώς προσδοκούν ότι οι εργασίες θα ολοκληρωθούν πριν από την έναρξη της τουριστικής σεζόν.

Αντί αυτού οι εργασίες δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη, μετά την περίοδο των εορτών. Το Aegina Portal επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Στέλιο Θεριανό, ο οποίος είπε ότι ο ανάδοχος του έργου εργάζεται αυτή την περίοδο στην Πέρδικα, όπου γίνεται προσπάθεια να ολοκληρωθούν μία σειρά από εργασίες, και πως θεωρεί ότι στην συνέχεια θα προχωρήσει στο έργο της Αγίας Μαρίνας.

Στην ερώτηση εάν γνωρίζει πότε θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Πέρδικα και πότε θα ξεκινήσουν στην Αγία Μαρίνα και το πιο σημαντικό εάν οι εργασίες εκεί θα είναι εντός των προθεσμιών, απάντησε ότι θα επικοινωνήσει σήμερα με τον υπεύθυνο για να ενημερωθεί για τον προγραμματισμό του.

Επίσης, θέσαμε στον κ. Θεριανό ερώτημα σχετικά με το ότι μπλόκια έχουν μετακινηθεί από τη θέση τους. Ο κ. Θεριανός είπε ότι αυτό δεν τον ανησυχεί γιατί θα τοποθετηθούν και πάλι στη θέση τους όταν ξεκινήσουν οι εργασίες. "Θα γίνει αυτό που θα γίνει, δεν θα γίνει κάτι άλλο", είπε ο κ Θεριανός συμπληρώνοντας ότι "Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα είναι πότε θα πάνε για να ξεκινήσουν", δηλώντας ότι και ο ίδιος δεν έχει ενημέρωση.

Το Aegina Portal επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Κοινότητας Μεσαγρού κ. Μανώλη Λεούση, που επίσης δεν γνώριζε πότε θα ξεκινήσουν οι εργασίες. Ωστόσο ήταν ενήμερος για τα μπλόκια που είχαν μετακινηθεί. "Αυτό που ξέρω είναι ότι μπαζώθηκε το λιμάνι, στο κομμάτι που δεν έχουν φύγει τα μπλόκια, μπαζώθηκε μετά τις γιορτές", είπε.

Υπενθυμίζεται ότι το πιο πρόσφατο ρεπορτάζ του Aegina Portal από το λιμενικό έργο της Αγίας Μαρίνας, ήταν στις 8 Δεκεμβρίου 2021, όταν το έργο είχε επισκεφθεί η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη, μαζί με τον τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης υδραυλικών έργων της Περιφέρειας Αττικής κ. Χρήστο Γεωργαλή.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png