Προσοχή! Σε έξαρση τηλεφωνική απάτη. Άγνωστος χρησιμοποιεί το όνομα λογιστή της Αίγινας και ζητά κωδικούς τραπέζης και χρήματα για να πληρωθούν τιμολόγια.


Προσοχή πρέπει να δείξουν οι κάτοικοι της Αίγινας, καθώς βρίσκεται σε έξαρση ακόμη μία προσπάθεια εξαπάτησης μέσω τηλεφώνου. Άγνωστος που χρησιμοποιεί το όνομα λογιστή ή λογιστών της Αίγινας, παίρνει τηλέφωνο σε κατοίκους του νησιού και ζητά pin, κωδικούς καρτών, χρήματα για την πληρωμή τιμολογίων κτλ. Καταγγελία έχει γίνει στο Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, που εφιστά την προσοχή των κατοίκων του νησιού.


Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Επίσης, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο Aegina Portal, άγνωστος επικοινώνησε αρκετές φορές με κάτοικο της Αίγινας, λέγοντας της ότι πρόκειται για υπόθεση από ένα τρακάρισμα με αυτοκίνητο. Οι τηλεφωνικές κλήσεις γίνονταν με απόκρυψη.  Όταν η γυναίκα, που σημειωτέων δεν έχει αυτοκίνητο, ζήτησε από τον άγνωστο να την καλέσει με φανερό τον αριθμό του τηλεφώνου, οι κλήσεις σταμάτησαν.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png