Ανακλήθηκε η εξουσιοδότηση στην εταιρία που εκτελούσε τις υπηρεσίες κινητού ΚΤΕΟ στην Αίγινα. Θα δοθεί παράταση, ώστε να μην υπάρξουν πρόστιμα, διαβεβαιώνει η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων.

 
Σύμφωνα με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Βάσως Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη, το έγγραφο της οποίας δημοσιεύθηκε την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022, ανακαλείται η εξουσιοδότηση της εταιρίας για τη διενέργεια περιοδικών τεχνικών ελέγχων, για τις κατηγορίες οχημάτων ανά περιοχή, που αναγράφονται στο πίνακα, όπου δύναται να ελεγχθούν με ΚΜΤΕΟ, λόγω σχετικού αιτήματος της εταιρίας από 02-02-2022, για αποδέσμευση της από την υποχρέωση για διενέργεια τεχνικών ελέγχων οχημάτων στην νήσο Αίγινα και στο Δήμο Τροιζηνίας από τις Κινητές Μονάδες Τεχνικού Έλεγχου Οχημάτων (ΚΜΤΕΟ).

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



 
Το Aegina Portal επικοινώνησε σήμερα με την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη η οποία δήλωσε τα ακόλουθα: " Το κινητό ΚΤΕΟ δεν θα έρθει στην Αίγινα βάσει του προγράμματος, από εκεί και πέρα θα δοθεί παράταση και θα ακολουθηθούν όλες οι διαδικασίες, ώστε να δοθεί παράταση και να μην πληρώσουν πρόστιμα οι άνθρωποι που τους λήγει το ΚΤΕΟ τώρα. Aυτοί δηλαδή που είχαν περάσει και έπρεπε να ξαναπεράσουν".

Η κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη συμπλήρωσε ότι: Yπάρχει αίτημα από τον ίδιο τον ανάδοχο, ότι θέλει να αποδεσμευθεί από αυτή την υποχρέωση και ενόψει του σταθερού νέου ΚΤΕΟ που δημιουργείται στη περιοχή, το οποίο πολύ σύντομα θα είναι έτοιμο. Έχει προβλεφθεί, θα βγει σχετική απόφαση και έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για τους ανθρώπους που λήγει το ΚΤΕΟ τους ώστε να μην έχουν πρόστιμα, υπογράμμισε.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png