Χωρίς φωτισμό η κεντρική πύλη εισόδου και εξόδου στο λιμάνι της Αίγινας. Στην έλλειψη ανταλλακτικών στην αγορά, απέδωσε το πρόβλημα ο κ. Θεριανός.


Για μεγάλο χρονικό διάστημα, το οποίο ενδεχομένως να φτάνει  τους δύο μήνες, ο φωτιστικός στύλος που βρίσκεται στην κεντρική πύλη εισόδου και εξόδου στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας δεν λειτουργεί.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Αντίστοιχα, υπάρχουν και άλλοι φωτιστικοί στύλοι, από αυτούς που τοποθετήθηκαν από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο τον Φεβρουάριο του 2019, σε κάποιους από αυτούς ένας ή περισσότεροι λαμπτήρες δεν λειτουργούν.

Υπενθυμίζεται ότι η μελέτη που είχε εκπονηθεί, προέβλεπε την τοποθέτηση 12 τέτοιων φωτιστικών, που παράγουν ειδικό φως θυέλλης, για την ασφάλεια των επιβατηγών - οχηματαγωγών πλοίων.

Το Aegina Portal επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Στέλιο Θεριανό, ο οποίος είπε ότι γνωρίζει το ζήτημα και πως αυτό οφείλεται στην έλλειψη, που υπάρχει στην αγορά, των ειδικών ανταλλακτικών και λαμπτήρων που χρησιμοποιούν αυτοί οι φωτιστικοί στύλοι.

Σημείωσε, ότι παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και άλλα λιμάνια σε άλλες περιοχές της χώρας, όπου απαιτείται τέτοιος φωτισμός ασφαλείας και συμπλήρωσε ότι πρόσφατα κατέστη εφικτό να βρεθούν τέτοια ανταλλακτικά και να τα προμηθευτεί το Λιμενικό Ταμείο, λέγοντας ότι η βλάβη αναμένεται να έχει αποκατασταθεί εντός της εβδομάδας.



Σε άλλη ερώτηση για την επικίνδυνη κατάσταση στην οποία βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό ένας φωτιστικός στύλος, στην περιοχή "Ακρογιάλι" ο οποίος έχει γείρει επικίνδυνα προς την θάλασσα και δεν ανάβει το βράδυ, σε αντίθεση με τον τελευταίο της σειράς που βρίσκεται στην στροφή του δρόμου ο οποίος λειτουργεί, είπε ότι το γνωρίζει και ότι θα αλλαχθούν και οι δύο με καινούργιους.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png