Σε ισχύ οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Βροχεία. Το πρωί ξεκινούν οι εργασίες. Τι πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί.


Σε ισχύ είναι οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή των Βροχείων, στον παραλιακό δρόμο Αίγινας - Πέρδικας, που ισχύουν από την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022 έως την Τρίτη 15 Μαρτίου 2022.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αναλυτικά:

  • Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τίθενται σε ισχύ μεταξύ των ωρών 07:30 και 15:30 της πραγματοποίησης προσωρινής εναλλάξ κυκλοφορίας των δύο κατευθύνσεων για εργοταξιακή ζώνη έως πενήντα μέτρα, εντός του μήκους εκτέλεσης του έργου, λόγω κατάληψης της μίας από τις δύο λωρίδες από μηχανήματα και υλικά.
  • Τα εργοτάξια αυτά θα υφίστανται για ένα περιορισμένο αριθμό ωρών, οκτώ ώρες ανά ημέρα.
  • Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται εναλλάξ με τη συμβολή προσωπικού, εξοπλισμένου με τα απαραίτητα μέσα (κόκκινη σημαία προειδοποίησης, walkie talkie).
  • Θα εγκατασταθούν κώνοι ασφάλειας κυκλοφορίας σε όλο το μήκος της εργοταξιακής ζώνης και οι απαιτούμενες προειδοποιητικές και πληροφοριακές πινακίδες σήμανσης και στις δύο κατευθύνσεις.
  • Μετά το πέρας των ημερήσιων εργασιών τα μηχανήματα θα αποχωρούν και θα καθαρίζεται το οδόστρωμα από κάθε φύσης προϊόντων των εργασιών και θα παραδίδεται το κατειλημμένο οδόστρωμα προς χρήση.
Η απόφαση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων συζητήθηκε στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής στις 8 Φεβρουαρίου και διαβιβάστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, σε συνεδρίαση που έγινε δια περιφοράς στις 10 Φεβρουαρίου 2022, ως μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png