Τελευταία παράταση για την απογραφή μέχρι τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Κοινοτικό Κατάστημα της Κυψέλης και στο Δημαρχείο.

 
Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοίνωσε την τρίτη και τελευταία φάση της συλλογής των δεδομένων της "Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών 2021". Πιο συγκεκριμένα, κατά τη χρονική περίοδο από την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022, έως τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022, όσοι δεν μπόρεσαν, για οποιονδήποτε λόγο, να αυτοαπογραφούν ηλεκτρονικά ή να απογραφούν από τον Απογραφέα της περιοχής τους, με τη διαδικασία της προσωπικής συνέντευξης, θα έχουν τη δυνατότητα να απογραφούν, είτε ηλεκτρονικά είτε διά ζώσης.


Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Αίγινας σε συνεργασία με την Ελληνική Στατιστική Αρχή, καλεί τους πολίτες, που δεν έχουν απογραφεί για οποιοδήποτε λόγο έως σήμερα, να προσέλθουν, είτε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Μεριστό, είτε στο Κοινοτικό Κατάστημα της Κυψέλης, έως και τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022 από ώρα 09:00 - 19:00 το βράδυ για να πραγματοποιήσουν την απογραφή τους. Η υπηρεσία παραμείνει ανοιχτά και το Σαββατοκύριακο. Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απογράφονται στο Δημαρχείο της Αίγινας κατά τις ώρες λειτουργίας του, επίσης, έως τις 21 Φεβρουαρίου 2022.
 
Το Aegina Portal επισκέφθηκε σήμερα το πρωί την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Μεριστό. Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς κάλεσε όσους δεν έχουν απογραφεί να το κάνουν:
 
"Γίνεται μία προσπάθεια από το ανθρώπινο δυναμικό της ΕΛΣΤΑΤ σε συνεργασία με το δήμο Αίγινας, έτσι ώστε να απογραφούν οι υπόλοιποι συμπολίτες μας, οι οποίοι δεν έχουν προλάβει να απογραφούν. Μπορούν όσοι λοιπόν δεν έχουν απογραφεί, να προσέλθουν εδώ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στον Μεριστό στο δήμο της Αίγινας και στο κοινοτικό κατάστημα στην πλατεία της Κυψέλης.

Καλούμε όλους εκείνους οι οποίοι δεν έχουν απογραφεί, όπως προσκομίζοντας το ΑΦΜ τους και το ΑΜΚΑ τους, με μία πολύ σύντομη διαδικασία να απογραφούν.

Με αυτό τον τρόπο και δημογραφικά, θα εμφανιστεί στο σύνολο της Επικράτειας, αλλά και ιδιαίτερα στο δήμο της Αίγινας, όπου θα βοηθήσει, έτσι ώστε να αντλήσει οικονομικούς πόρους από την κεντρική κυβέρνηση", είπε ο κ. Ζορμπάς.
 
Στο Aegina Portal μίλησε, επίσης, η κ. Ανθή Γελαδάκη, εκπρόσωπος της ΕΛΣΑΤ, η οποία είπε:
 
"Προσκαλούμε όλο τον κόσμο, που δεν κατάφερε μέχρι σήμερα να έρθει να απογραφεί. Θα βρισκόμαστε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Μεριστό, στο Κοινοτικό Κατάστημα της Κυψέλης και στο Δήμο Αίγινας. Είμαστε καθημερινά από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 7:00 το απόγευμα", είπε η κ. Γελαδάκη.

Για την διαδικασία της απογραφής, οι απογραφόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ τους.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου τηλ  22970 25740, στο Δημαρχείο τηλ: 22973 20019 και στην Κοινότητα Κυψέλης 22970 27725.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png