Κατεστραμμένος βρέθηκε στα Οχυρά, ο απινιδωτής που είχε κλαπεί από το λιμάνι της Πέρδικας τον Δεκέμβριο του 2021.

 
Φωτογραφία: Σταύρος Ρωπαΐτης.
Κατεστραμμένος βρέθηκε σήμερα το πρωί, στην περιοχή των Οχυρών, ένα μέρος του απινιδωτή που είχε κλαπεί από το λιμάνι της Πέρδικας τον Δεκέμβριο του 2021, κατά την περίοδο των εορτών.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Ο πρόεδρος της Κοινότητας Πέρδικας κ. Μιχάλης Μαρτής είπε ότι ένα μέρος το μηχανήματος, βρέθηκε σήμερα το πρωί κατεστραμμένο στην περιοχή των Οχυρών και ειδοποίησε το Λιμεναρχείο και το Λιμενικό Ταμείο.
 
Όσον αφορά την κατάστασή του τμήματος του μηχανήματος που βρέθηκε είπε: "Είναι διαλυμένα τα πάντα. Να φανταστείτε ότι βρήκαμε πεταμένα μέχρι και τα επιθέματα που συνδέονται με τη μπαταρία του μηχανήματος. Εύχομαι να μην γίνει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο στην Πέρδικα", συμπλήρωσε ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Μαρτής.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο φορητός απινιδωτής ήταν τοποθετημένος στο λιμάνι της Πέρδικας, ακριβώς κάτω από την εκκλησία, σε μία θέση που είχε κατασκευάσει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο. Ο απινιδωτής παρέμενε σε εκείνο το σημείο καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας σε μία θήκη η οποία δεν ήταν κλειδωμένη, καθώς αυτό θα εμπόδιζε την άμεση χρήση του σε μία έκτακτη ανάγκη. Ένα παρόμοιο περιστατικό κλοπής φορητού απινιδωτή, είχε σημειωθεί στην Κοινότητα Μεσαγρού τον Μάιο του 2017. Ο απινιδωτής τότε είχε επιστραφεί.