Αυτοκίνητο που είχε κλαπεί από την πόλη της Αίγινας, βρέθηκε τα ξημερώματα τρακαρισμένο στην περιοχή των Αγίων Ασωμάτων.

 
Ένα περιστατικό το οποίο χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, καθώς η εξέλιξή του θα μπορούσε να ήταν πολύ διαφορετική, βάζοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Το περιστατικό αφορά στην κλοπή ενός αυτοκινήτου, που βρισκόταν παρκαρισμένο στο δρόμο, στην περιοχή "Χαλικάκι" στην πόλη της Αίγινας, έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη του.
 
Η κλοπή έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη του οχήματος το πρωί, όταν θέλοντας να πάει στη δουλειά του, είδε ότι το αυτοκίνητο έλλειπε από τη θέση του.
 
Όπως λέει ο ίδιος, από έναν γνωστό του έμαθε ότι το αυτοκίνητό του βρέθηκε τρακαρισμένο. Το αυτοκίνητο είχε βρεθεί σε εσωτερικό δρόμο, σε περιοχή των Αγίων Ασωμάτων που γειτνιάζει με την Κυψέλη, με τους αερόσακους ανοιχτούς και με κατεστραμμένο όλο το μπροστινό τμήμα του, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, το τρακάρισμα έγινε περίπου στις 4:30 τα ξημερώματα, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί. Το αυτοκίνητο μετά το τρακάρισμα εγκαταλείφθηκε στη μέση του οδοστρώματος.
 
Στο σημείο που εντοπίστηκε το όχημα πήγε η αστυνομία και το όχημα μετακινήθηκε στη άκρη του δρόμου.
 
Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου επικοινώνησε με το Aegina Portal, θέλοντας να ζητήσει από τους κατοίκους της Αίγινας να είναι προσεκτικοί, ώστε να μην τους συμβεί κάτι παρόμοιο. Ο ίδιος είναι οικογενειάρχης και με αυτό το αυτοκίνητο, που τώρα είναι κατεστραμμένο, μετέφερε την οικογένειά του στις διάφορες υποχρεώσεις της καθημερινότητας, που από σήμερα θα είναι διαφορετική και σίγουρα πιο δύσκολη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν από το τρακάρισμα του κλεμμένου οχήματος τραυματίστηκε κάποιος ή κινδύνεψε κάποιος διερχόμενος. Είναι ένα περιστατικό που χρειάζεται μεγάλη προσοχή, γιατί η εξέλιξή του, εκτός από τις υλικές ζημίες, θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετική.

Μια κλοπή αυτοκινήτου με αυτή την κατάληξη δεν είναι κάτι συνηθισμένο για την Αίγινα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png