Με βελτιωμένο καιρό η Καθαρή Δευτέρα στην Αίγινα.

 
Με βελτιωμένο καιρό θα γιορτάσουν οι κάτοικοι του νησιού και οι εκδρομείς του τριημέρου τα κούλουμα στην Αίγινα. Η ημέρα σήμερα στο νησί ξεκίνησε με ψιλόβροχο, που ωστόσο δεν διήρκεσε για μεγάλο χρονικό διάστημα, δίνοντας την θέση του στην ηλιοφάνεια.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Σύμφωνα με τα προγνωστικά δεδομένα του Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, για σήμερα Σάββατο 5 Μαρτίου, τις βραδινές ώρες θα εκδηλωθεί βροχόπτωση, ενώ οι άνεμοι που θα πνέουν ασθενείς από διάφορες διευθύνσεις, δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια.
 
Σύμφωνα με τα ίδια προγνωστικά δεδομένα ασθενής βροχόπτωση αναμένεται τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 6 Μαρτίου και αρκετά σύννεφα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι στην Αίγινα στους 16°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς από διάφορες διευθύνσεις. Από αργά το απόγευμα και τις βραδυνές ώρες θα επικρατήσει συννεφιά.
 
Τέλος ανήμερα της Καθαρής Δευτέρας η μέγιστη θερμοκρασία στην Αίγινα θα φτάσει τους 14°C , ενώ οι άνεμοι που θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις και στη συνέχεια θα στραφούν σε ανατολικούς δεν θα ξεπεράσουν τα τρία μποφόρ. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png