Πρόβλημα με χαμηλή πίεση στο νερό αναφέρθηκε στην περιοχή του Φάρου. Ενδέχεται να οφείλεται σε βλάβη που εντοπίστηκε χθες τα μεσάνυχτα.

 
Εξ' αιτίας μίας βλάβης σε κεντρικό αγωγό, η οποία εντοπίστηκε χθες τα μεσάνυχτα στην περιοχή του Γυμνασίου της Αίγινας, η Υπηρεσία Ύδρευσης έκλεισε την παροχή. Το Aegina Portal επικοινώνησε σχετικά με τον αντιδήμαρχο κ. Αντώνη Μούρτζη, που είπε ότι η βλάβη αυτή αναφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας χθες τα μεσάνυχτα και σήμερα το πρωί το συνεργείο της Υπηρεσίας Ύδρευσης την επισκεύασε.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση οι εργασίες της επισκευής είχαν ολοκληρωθεί στις 11 σήμερα το πρωί, οπότε και ξεκίνησε και πάλι η παροχή νερού.
 
Ωστόσο, παραθεριστής της ευρύτερης περιοχής του Φάρου, ανέφερε σήμερα το απόγευμα στο Aegina Portal, ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την πίεση του νερού, καθώς αυτή είναι πολύ χαμηλή. Σε συνέχεια της προηγούμενης ενημέρωσης ο κ. Αντώνης Μούρτζης ανέφερε, ότι ενδεχομένως η βλάβη να επηρέασε την περιοχή και ζήτησε από τεχνικό της Υπηρεσίας να πάει εκεί και να ελέγξει την παροχή, από το σημείο που διακόπηκε χθες, μήπως εκεί οφείλεται η χαμηλή πίεση.

Πάντως, σύμφωνα με την αναφορά του παραθεριστή, που ενημέρωσε το Aegina Portal, το πρόβλημα της χαμηλής πίεσης ταλαιπωρεί τόσο τον ίδιο όσο και 3-4 ακόμη γείτονές του τις τελευταίες μέρες, ωστόσο λόγω του τριημέρου ο Δήμος είναι κλειστός και δεν ήταν δυνατόν να επικοινωνήσει.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png