Η πρόοδος των εργασιών στο λιμάνι της Πέρδικας. Τι είπε ο κ. Στέλιος Θεριανός, τι απάντησε για το έργο στην Αγία Μαρίνα.

 
Το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας η γραφική περιοχή της Πέρδικας φιλοξένησε έναν πολύ μεγάλο αριθμό εκδρομέων. Με φόντο την έναρξη της τουριστικής περιόδου σε λίγο καιρό, το Aegina Portal επικοινώνησε τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Στέλιο Θεριανό, ο οποίος παρέθεσε τις τελευταίες εξελίξεις και τα χρονικά πλαίσια για την ολοκλήρωση του έργου.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Στέλιος Θεριανός, ο ανάδοχος του έργου έχει ολοκληρώσει τις εργασίες που αφορούν τα μπετά και τις ανοδομές. Αυτό που μένει είναι να ολοκληρωθεί η θωράκιση του μόλου από την εξωτερική πλευρά, ώστε τα βράχια να φτάσουν στο κατάλληλο ύψος.
 
Αυτή την περίοδο η εταιρία συνεχίζει τις εργασίες της στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, οι εργασίες θα ξεκινήσουν και πάλι στην Πέρδικα το επόμενο διάστημα, οπότε και θα τοποθετηθούν τα pillars (η προμήθεια των οποίων έγινε από την εταιρία) και οι κολώνες φωτισμού.
 
Ο κ. Θεριανός είπε πως ευελπιστεί ότι μέχρι την περίοδο του Πάσχα θα έχει απομακρυνθεί από το λιμάνι της Πέρδικας η μεγάλη μπίγα που βρίσκεται εκεί.
 
Σχετικά με το λιμάνι της Αγίας Μαρίνας, δήλωσε ότι οι εργασίες εκεί είναι σε εξέλιξη και πρόσθεσε ότι στην Αγία Μαρίνα υπάρχει ακόμη αρκετή δουλειά που πρέπει να γίνει, τονίζοντας όμως ότι από την πλευρά της αναδόχου εταιρίας επιταχύνεται η προσπάθεια για την πρόοδο των εργασιών.

Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι πιστεύει πως το έργο θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο: "Βέβαια εκεί είναι πιο ανοιχτά και εξαρτάται από το πως θα πάει ο καιρός", είπε και απαντώντας σε σχετική ερώτηση πρόσθεσε ότι η τελευταία ημερομηνία παράδοσης του έργου είναι τον Σεπτέμβριο.