Νέο ατύχημα με ανατροπή αυτοκινήτου στην περιοχή του Μπαρού. "Είναι το χειρότερο οδόστρωμα σε όλο το νησί", τόνισε ο Μανώλης Λεούσης.

 
Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που ο πρόεδρος της Κοινότητας Μεσαγρού κ. Μανώλης Λεούσης, μιλούσε για την επικινδυνότητα του δρόμου που ξεκινά από την περιοχή της Αγίας Αικατερίνης, στα όρια της Κοινότητας, μέχρι τους Αγίους Αναργύρους. Ένα οδόστρωμα "άθλιο", όπως το χαρακτήρισε ο κ. Μανώλης Λεούσης μιλώντας σήμερα το μεσημέρι στο Aegina Portal.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με Μανώλη Λεούση.




Σήμερα το μεσημέρι σημειώθηκε ανατροπή ενός επιβατικού αυτοκινήτου, πριν από στην περιοχή του Μπαρού. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει μέχρι αυτή τη στιγμή, ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός του οδηγού. Ωστόσο η συχνότητα των ατυχημάτων σε εκείνη την περιοχή, καταδεικνύει το μέγεθος του προβλήματος και την ανάγκη να ληφθούν μέτρα.
 
"Λυπάμαι που δικαιώθηκα. Τα είχα πει στο Δημοτικό Συμβούλιο, με το θέμα του Τεχνικού Προγράμματος που κατέθεσε και πριν ένα μήνα περίπου και το είχα πει και πέρυσι, το ίδιο ακριβώς θέμα, είχα μιλήσει γι' αυτό το δρόμο", είπε ο κ. Μανώλης Λεούσης μιλώντας στο Aegina Portal και συνέχισε: "Είναι η στροφή που είχαμε και δυστύχημα πριν γύρω στα 10 χρόνια. Είναι όλο το είναι όλο το οδόστρωμα, μετά την Αγία Αικατερίνη πού είναι ακριβώς τα σύνορα της κοινότητάς μας. Γι' αυτό το κομμάτι είχα δηλώσει ότι ξέρω γύρω στα 12 με 13 περιστατικά. Είναι το χειρότερο οδόστρωμα σε όλο το νησί. Είναι το σημείο με τα περισσότερα ατυχήματα και ένα δυστύχημα. Δυστυχώς δεν έχει διορθωθεί κάτι", είπε.
 
"Μετά την Αγία Αικατερίνη προς Μεσαγρό, στα όρια της Κοινότητας Μεσαγρού, μέχρι τους Αγίους Αναργύρους, το οδόστρωμα είναι άθλιο. Δεν φαίνεται, είναι παγίδα. Μόλις βρέξει, μόλις ψιχαλίσει είναι επικίνδυνο, για να γίνει οτιδήποτε", συμπλήρωσε.
 
Τέλος, ζήτησε να υπάρξει χρηματοδότηση προς τον Δήμο της Αίγινας ώστε να κατασκευαστούν καινούργιες ασφαλτοστρώσεις στο νησί. "Στο νησί εδώ και τέσσερα χρόνια, δεν έχουν γίνει ασφαλτοστρώσεις, δυστυχώς", τόνισε ο κ. Λεούσης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png