Θα παραμείνουν οι χαμηλές θερμοκρασίες τις επόμενες ημέρες στην Αίγινα.

 
Η χαμηλή θερμοκρασία και η αίσθηση του ψύχους, που ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα στην Αίγινα, θα παραμείνουν και αύριο Παρασκευή 11 Μαρτίου, αλλά και το επόμενο διήμερο, σύμφωνα με τα προγνωστικά δεδομένα του κόμβου του Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Νωρίς το πρωί χιόνισε τοπικά στα ορεινά, ενώ υπήρχε χιονόστρωση από τα 350 μέτρα υψόμετρο και πάνω.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Για αύριο Παρασκευή 11 Μαρτίου το κρύο θα είναι έντονο τις πρώτες πρωινές ώρες, με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 0°C, αλλά η αίσθηση του ψύχους να φτάνει τους -4°C. Η μέγιστη θερμοκρασία το μεσημέρι στην Αίγινα δεν θα ξεπεράσει τους 7°C, ενώ τις βραδυνές ώρες θα πέσει ακόμη περισσότερο φτάνοντας ακόμη και τον 1°C. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, με ένταση που δεν θα ξεπεράσει τα 2-3 μποφόρ, με ηλιοφάνεια και από το μεσημέρι και μετά με ηλιοφάνεια και  αρκετά σύννεφα.
 
Παρόμοιες συνθήκες αναμένονται και το Σάββατο 12 Μαρτίου, με το κρύο να είναι έντονο και πάλι όλη τη διάρκεια της ημέρας και ιδιαίτερα νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ. Η μέγιστη θερμοκρασία στο νησί δεν θα ξεπεράσει τους 8°C. Νωρίς το πρωί δεν αποκλείεται ασθενής χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί έως 3 μποφόρ από βόρειες διευθύνσεις, ενώ από το το μεσημέρι και τις απογευματινές ώρες θα ενισχυθούν φτάνοντας τα 4 μποφόρ.
 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png