Διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος που διήρκεσε περισσότερο από μία ώρα, ταλαιπώρησε πολλούς κατοίκους της Αίγινας. Παραμένει η διακοπή στην περιοχή του Αγίου Νικολάου. [επαλήλθε]

 
Μία από τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα και μάλιστα την ώρα που κατά διαστήματα έριχνε χιονόνερο, ακόμη και στο κέντρο του νησιού, μια βλάβη ταλαιπώρησε αρκετούς κατοίκους της Αίγινας που έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Πιο συγκεκριμένα περιοχές της Κοινότητας Αίγινας, το Λιβάδι, η Χλόη μέχρι το Παρατηρητήριο, η περιοχή του Κέντρου Υγείας και περιοχές του κέντρου της Αίγινας, έμειναν χωρίς ρεύμα για μία ώρα ή και περισσότερο, όταν μετά τις 3 το μεσημέρι σημειώθηκε βλάβη γραμμή.
 
Η πρώτη ενημέρωση από τον Δήμαρχο Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά, που επικοινώνησε με τους τεχνικούς της ΔΕΔΔΗΕ στην Αίγινα, ήταν ότι η βλάβη προερχόταν από το Κέντρο της Αίγινας, χωρίς να είναι γνωστή εκείνη τη στιγμή έκτασή της.
 
Πρόβλημα για μικρό χρονικό διάστημα αντιμετώπισαν και άλλες περιοχές. Ο πρόεδρος της Κοινότητας Κυψέλης κ. Μηνάς Γιαννούλης είπε ότι η Κυψέλη έμεινε χωρίς ρεύμα για περίπου πέντε λεπτά, αλλά στη συνέχεια το ρεύμα επανήλθε.
 
Προβλήματα δεν αντιμετώπισε ο Μεσαγρός, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Μανώλης Λεούσης, αλλά ούτε και η Πέρδικα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το Aegina Portal, όπως και ο Μαραθώνας.

Λίγα λεπτά πριν από τις 4 φαίνεται ότι έγινε κάποια στιγμιαία προσπάθεια να επανέλθει το ρεύμα, χωρίς όμως επιτυχία, με τις συσκευές και τα φώτα να "τρεμοπαίζουν".
 
Μετά τις 4 το απόγευμα το ρεύμα επανήλθε σε περιοχές του κέντρου και σε περιοχές της Κοινότητας Αίγινας όπως η Χλόη και αλλού. Ο πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας κ. Παναγιώτης Κασιμάκης με συνεχή επικοινωνία με το Aegina Portal ενημέρωνε για τις τρέχουσες εξελίξεις, επικοινωνώντας με κατοίκους της Κοινότητας. Μικρή διακοπή σημειώθηκε και στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η εθελοντική αιμοδοσία, όπως δήλωσε ο κ. Κασιμάκης

H βλάβη φαίνεται ότι αποκαταστάθηκε πλήρως μετά τις 4:15 το απόγευμα.

Λίγα λεπτά πριν τις 5 το απόγευμα, κάτοικος της περιοχής Κουτρουμπέη, ανέφερε συνεχείς διακοπές στην ηλεκτροδότηση. Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε, λίγα λεπτά αργότερα.

[upd 17:47:46 ] Παραμένει το πρόβλημα με το ρεύμα σε περιοχή του κέντρου. Χωρίς ρεύμα στην Σπύρου Ρόδη από το ύψος της Αιακού, έως και μέρος της Στρατηγού Πετρίτη.
[upd 17:49:00 ] Σύμφωνα με ενημέρωση από τον πρόεδρο της Κοινότητας Αίγινας κ. Παναγιώτη Κασιμάκη, ενδέχεται να υπάρχει βλάβη, τοπικά στην περιοχή του Αγίου Νικολάου.
[upd 17:50:00 ] Στην οδό Θωμαΐδου, αλλά και σε άλλους εσωτερικούς δρόμους, οι κάτοικοι δεν έχουν ρεύμα από τις 3 το μεσημέρι.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png