Ευχαριστήριο για την προσφορά επαγγελματιών και ιδιωτών, στην έκκληση του Aegina Portal, για την φιλοξενία κατοίκων, λόγω της διακοπής της ηλεκτροδότησης το βράδυ του Σαββάτου.

 
Ένα "ευχαριστώ" είναι πάντα πολύ μικρό, μπροστά στην ανιδιοτελή διάθεση για προσφορά, που επέδειξαν τόσο επαγγελματίες, όσο και ιδιώτες του νησιού, στην αυθόρμητη έκκληση του Aegina Portal το βράδυ της 12ης Μαρτίου 2022, για την φιλοξενία ηλικιωμένων ανθρώπων και όσων είχαν ανάγκη, εξαιτίας της απρόσμενης διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, κατά τη διάρκεια μίας νύχτας με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Καταρχάς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο του Συλλόγου Ξενοδόχων Αίγινας κ. Σταύρο Καλαμάκη, για το άμεσο ενδιαφέρον που έδειξε, όταν του τηλεφωνήσαμε και του εξηγήσαμε το πρόβλημα, ζητώντας του παρέμβει. Ο κ. Καλαμάκης παρά το γεγονός ότι τα ξενοδοχεία αυτή την εποχή είναι κλειστά, κατάφερε να εξασφαλίσει άμεσα τρία δωμάτια στο ξενοδοχείο "Ulrika" του κ Γιάννη Καλαμάκη τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά, που σε περίπτωση μεγάλης ανάγκης θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από κατοίκους της περιοχής, με είσοδο μέχρι τις 10:30 το βράδυ.
 
Αυτή η προσφορά διαβιβάστηκε στον πρόεδρο της Κοινότητας Αίγινας κ. Παναγιώτη Κασιμάκη, που από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 3 τα ξημερώματα βρισκόταν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Μεριστό, τον οποίο με ανακοίνωσή του όρισε ο Δήμος Αίγινας ως θερμαινόμενο χώρο. Το τηλέφωνο του κ. Κασιμάκη είχε δημοσιευθεί προκειμένου να υπάρχει επικοινωνία μαζί του σε περίπτωση ανάγκης.
 
Ο κ. Κασιμάκης, επικοινώνησε, επίσης, με το ξενοδοχείο Kalokenti' Studios. Η κ. Σταυρούλα Παπαδοπούλου δέχθηκε άμεσα να συνδράμει διαθέτοντας δωμάτια, με είσοδο έως τις 12 το βράδυ.
 
Ακολούθησε η επικοινωνία του κ. Δρόσου Τόγια με το Aegina Portal λίγο μετά τις 11 το βράδυ. Το ξενοδοχείο "Αιγινήτικο Αρχοντικό" διέθεσε 7 δωμάτια για τη φιλοξενία 14 ατόμων, με είσοδο ανεξαρτήτου ώρας.
 
Την επόμενη ημέρα ακολούθησαν και προσφορές ιδιωτών, που ενημερώθηκαν είτε αργότερα, είτε το πρωί για την έκκληση του Aegina Portal και επιθυμούσαν να φιλοξενήσουν, έστω και για λίγες ώρες, όποιον άνθρωπο είχε ανάγκη.
 
Αυτό το σύντομο ευχαριστήριο δεν είναι μόνο ένα "ευχαριστώ" προς όλους όσους συνέδραμαν, αλλά και μία υπενθύμιση ότι πάντα πρέπει να υπάρχουν έτοιμα σχέδια για κάθε ενδεχόμενο. Η Αίγινα έχει πολλές ιδιαιτερότητες και χρειάζεται καλό σχεδιασμό για τις έκτακτες περιπτώσεις.
 
 Το Aegina Portal έχοντας καλύψει δημοσιογραφικά την πολυήμερη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος τον Αύγουστο του 2010, μία εξοντωτική περίοδο για τον τουρισμό, αλλά και τους κατοίκους του νησιού, ευελπιστεί ότι θα δημιουργηθούν ρεαλιστικά σχέδια επείγουσας ανάγκης, για όλες τις πιθανές περιπτώσεις, που μπορεί να δοκιμάσουν την τοπική κοινωνία.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png