Ξεκίνησαν και πάλι τα έργα στην παραλία της Αίγινας.


Λίγο μετά πριν τις 6 το απόγευμα ξεκίνησαν και πάλι τα έργα στην παραλία της Αίγινας. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε οι καταστηματάρχες που είδαν τα πεζοδρόμια μπροστά από τις επιχειρήσεις τους να βρίσκονται ημιτελή ή χωρίς καθόλου πλάκες, προσπάθησαν με όποιο τρόπο μπορούσαν να τα λειτουργήσουν και να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους. Η χθεσινή μέρα πέρασε επίσης χωρίς καμία κινητικότητα στο κομμάτι των έργων δίπλα στην περιοχή της Παναγίτσας και τα υλικά της κατασκευής παρέμεναν στην άκρη του δρόμου.

Σήμερα το απόγευμα όμως το σκηνικό στην παραλία της Αίγινας άλλαξε. Τα καθίσματα και τα τραπέζια έφυγαν και πάλι από τα πεζοδρόμια, το συνεργείο ξεκίνησε να μεταφέρει υλικά και εξοπλισμό και το έργο ξεκίνησε πάλι. Στο σημείο βρέθηκε ο αντιδήμαρχος κύριος Γιάννης Παπαδόπουλος ο οποίος με μια λακωνική δήλωση στο Aegina Portal έδωσε το στίγμα των εξελίξεων: "Διατάσσουμε την άμεση συνέχιση των εργασιών, οργανώνουμε το συνεργείο και προχωράμε να κερδίσουμε το χαμένο χρόνο". Ωστόσο δεν αποκλείεται μέχρι το βράδυ, να έχουμε μία αναλυτική ενημέρωση από τον ίδιο στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png