Συνεχίζεται το έργο της προστασίας του πρανούς στα Βροχεία, αναμένεται παράταση των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων μέχρι τις 15 Απριλίου 2022.

 
Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες για το έργο που αφορά στην επένδυση και στην προστασία του πρανούς στα Βροχεία, στο τμήμα του παραλιακού δρόμου Αίγινας - Πέρδικας. Το έργο είχε ξεκινήσει έναν μήνα πριν, όπως αντίστοιχα και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που λήγουν σήμερα 15 Μαρτίου 2022.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Ωστόσο, σύμφωνα με πρόσκληση για έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς αύριο 16 Μαρτίου 2022, θα συζητηθεί παράταση της ισχύος των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων έως και την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022, δηλαδή για ακόμη έναν μήνα.
 
Παρά το γεγονός ότι η εκτέλεση του έργου γίνεται σε ένα πολύ δύσκολο σημείο, με μεγάλη κίνηση καθημερινά, η ροή των οχημάτων γίνεται χωρίς μεγάλες καθυστερήσεις, με την τήρηση των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων. Η κίνηση των οχημάτων πραγματοποιείται εναλλάξ με προσωπικό που ελέγχει το δρόμο και χρησιμοποιεί κόκκινη σημαία προκειμένου να σταματήσουν ή να συνεχίσουν τα οχήματα.
 
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν μεταξύ των ωρών 07:30 π.μ. και 15:30 μ.μ. με την εναλλάξ κυκλοφορία των δύο κατευθύνσεων.