Χωρίς σύμβαση για τα καύσιμα των ασθενοφόρων του, το Κέντρο Υγείας Αίγινας. Τι δήλωσε ο κ. Στέλιος Θεριανός στην Οικονομική Επιτροπή.


Χωρίς σύμβαση για την προμήθεια των καυσίμων των ασθενοφόρων του, έχει βρεθεί το Κέντρο Υγείας Αίγινας. Η προμήθεια των καυσίμων, αυτό το διάστημα, εξασφαλίζεται από την πάγια προκαταβολή, καθώς σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, δεν έχει ανανεωθεί η σύμβαση του Κέντρου Υγείας, με τον προμηθευτή των καυσίμων. Αυτό, προκύπτει από την ενημέρωση που έκανε, προς τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής ο κ. Στέλιος Θεριανός, με την ιδιότητά τους ως πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Αίγινας. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Στέλιος Θεριανός είπε:

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Περιλαμβάνει την δήλωση του κ. Θεριανού.




"Έχουμε ένα σοβαρό πρόβλημα με την προμήθεια καυσίμων. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή πρατήριο στην Αίγινα που να δίνει καύσιμα στο Κέντρο Υγείας Αίγινας. Σε όσα πρατήρια έχουμε απευθυνθεί δεν μας έχουν απαντήσει".

Ο κ. Θεριανός είπε ότι “από ότι φαίνεται δεν εγκρίθηκε η σύμβαση”, με το πρατήριο που συνεργαζόταν μέχρι σήμερα το Κέντρο Υγείας Αίγινας.

“Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουμε πολύ σοβαρό πρόβλημα στα καύσιμα του Κέντρου Υγείας”, είπε ο κ. Θεριανός και συνέχισε: “Δεν ξέρω τι τρόπος μπορεί να βρεθεί. Μίλησα με τη 2η ΔΥΠΕ, μου είπε 2η ΔΥΠΕ, ότι αν δεν υπάρχει προσφορά δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο, προς το παρόν βάζουμε βενζίνη με την παγία. Δηλαδή, τι σημαίνει αυτό; βάζουμε χρήματα κάποιοι πάλι από δω βάζουν βενζίνη και κάποια στιγμή βάζει την παγία η ΔΥΠΕ καιι παίρνουν τα λεφτά τους πίσω. Έτσι κυκλοφορούμε αυτόν τον καιρό. Λοιπόν, εγώ θέλω να πω από δω μέσα, ότι δεν υπάρχει πρατήριο στην Αίγινα το να προμηθεύσει με καύσιμα το Κέντρο Υγείας.

Ξέρω, είναι μικρό το ποσό γιατί το ποσό του Κέντρο Υγείας, μπορεί να είναι γύρω στις 6.000 ετησίως, τα καύσιμα του και προφανώς δεν ασχολούνται γιατί υπάρχει και μία πολύ μεγάλη γραφειοκρατία για να πληρωθούν οι πρατηριούχοι.  Απλά ήθελα να σας ενημερώσω, να το ξέρετε στην Οικονομική, γιατί δεν ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι. Τόσο καιρό, εμείς κάνουμε προσπάθειες.

Στη συνέχεια ο κ. Γιάννης Ζορμπάς ρώτησε εάν έχουν απευθυνθεί σε όλους του τους πρατηριούχους και ο κ. Στέλιος Θεριανός απάντησε ότι σ’ αυτούς που είναι στη γύρω περιοχή μας. Δεν έχουμε απευθυνθεί στην Πέρδικα, δεν έχουμε πάει στις Άλωνες, δεν έχουμε πάει στους Αγίους. Έχουμε απευθυνθεί σε αυτούς που είναι κοντά μας, μέχρι Κυψέλη, μέχρι Ασώματο, αυτούς που είναι γύρω μας απλά σας ενημερώνω, δεν ξέρουμε τι θα συμβεί από δω και πέρα”, δήλωσε ο κ. Θεριανός.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png