Σε απόγνωση κάτοικοι της Αίγινας επισκέφθηκαν το Αστυνομικό Τμήμα. Φοβούνται για τις συνεχείς διαρρήξεις, κλοπές και ζημιές σε σπίτια και καταστήματα.


Κάτοικοι της Αίγινας επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί το Αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου να συζητήσουν με τον διοικητή κ. Αθανάσιο Καραγιάννη, για την παραβατικότητα που αντιμετωπίζουν στην περιοχή τους.


Πρόκειται για ανθρώπους που είναι σε απόγνωση, καθώς έχουν πέσει θύματα κλοπών και διαρρήξεων στα σπίτια τους και στα καταστήματά τους και είδαν να προκαλούνται ζημιές στα υπάρχοντά τους. Υποστηρίζουν ότι δράστης είναι συγκεκριμένος άνθρωπος, που έχει συλληφθεί αρκετές φορές από τα όργανα Αστυνομία του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας. Επίσης, έχουν σκοπό να ζητήσουν την παρέμβαση εισαγγελέα.

"Μαζευτήκαμε εδώ για το γνωστό θέμα, που έχουμε εδώ και πολύ καιρό στην Αίγινα", δήλωσε ο κ. Ανανίας Παλαμίδης, ιδιοκτήτης συνεργείου στην περιοχή "Χαλικάκι" και συνέχισε: "Δεν είναι κατάσταση αυτή, είναι ένας άνθρωπος που έχει έρθει εδώ και στην Αίγινα και μας έχει κάνει πολλές ζημιές, στο μαγαζί μου εγώ φοβάμαι μην μπει κάποιος μέσα. Έχουν σπάσει όλα τα σπίτια γύρω - γύρω". Σε άλλο σημείο αναφέρει ότι: "Ξέρουν ποιος είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει κάτι, δεν φταίει η αστυνομία, έχει κάνει ότι μπορεί. Απλά πρέπει κάτι να γίνει, από τον δήμαρχο, από οποιονδήποτε, δεν ξέρω τι θα κάνουμε, να πάμε στην Εισαγγελία, δεν ξέρω πως θα γίνει".

Όπως έγινε γνωστό, λόγω των υγειονομικών μέτρων που ισχύουν, ορίστηκε ραντεβού εκπροσώπου των κατοίκων με τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος, αργότερα το μεσημέρι.

Το Aegina Portal επικοινώνησε με τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας κ. Αθανάσιο Καραγιάννη ο οποίος είπε ότι η δουλειά της Αστυνομίας, εκ του νόμου, είναι να συλλαμβάνει τους δράστες και να τους οδηγεί στη δικαιοσύνη. Ερωτηθείς, απάντησε ότι ο δράστης έχει συλληφθεί έντεκα φορές σε περίοδο οχτώ ή δώδεκα μηνών.

"Έχουμε φτάσει στο αμήν", λένε οι κάτοικοι τονίζοντας ότι κάτι πρέπει να γίνει.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png