Επιχείρηση διάσωσης άνδρα που έπεσε σε γκρεμό στο Βαθύ από το Αστυνομικό Τμήμα και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο. Κατάσβεση φωτιάς στον Μαραθώνα.


Δύο έκτακτα περιστατικά κλήθηκε να αντιμετωπίσει σήμερα το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας. Πιο συγκεκριμένα ένας άνδρας 54 ετών, έπεσε σε γκρεμό, κοντά στην περιοχή του Προφήτη Ηλία, στο Βαθύ. Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας ειδοποιήθηκε στις 11:15 το πρωί και έσπευσε στη περιοχή. Στην επιχείρηση συμμετείχε και το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αίγινας, που μετέφερε τον άνδρα. Να σημειώσουμε ότι ενεργή συμμετοχή στην διάσωση του άνδρα είχε το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, όργανα του οποίου μετέβησαν στην περιοχή του συμβάντος και μετέφεραν τον τραυματία από το γκρεμό

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Ο διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου κ. Γιώργος Σουλιώτης τόνισε ότι ο άνδρας έγινε αντιληπτός από διερχόμενο. Αν δεν είχε συμβεί αυτό θα βρισκόταν σύντομα, λόγω των καταγμάτων, σε κατάσταση υποθερμίας και υπογράμμισε, ότι όσοι πεζοπορούν σε δάση, δύσβατες περιοχές ή σε μονοπάτια, δεν θα πρέπει να είναι μόνοι τους, έτσι ώστε σε περίπτωση που κάποιος πάθει κάτι, ο άλλος να μπορεί να ειδοποιήσει για βοήθεια.
 
Το άλλο περιστατικό αφορούσε εστία φωτιάς σε παραθαλάσσια περιοχή στον Μαραθώνα, λίγο μετά τις 13:00 σήμερα το μεσημέρι. Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας επιχείρησε με ένα πυροσβεστικό όχημα σβήνοντας την φωτιά.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png