Θα παραμείνουν οι χαμηλές θερμοκρασίες στην Αίγινα και τις επόμενες ημέρες.



Ιδιαίτερα αισθητό παραμένει το κρύο στην Αίγινα τις τελευταίες τρεις ημέρες, ενώ σήμερα εκτός από το ψιλόβροχο, σημειώθηκε και ασθενής χαλαζόπτωση το μεσημέρι. Ακριβή δεδομένα για την καταγραφή της περιόδου δεν έχουμε, καθώς ο σταθμός του Meteo στο Γενικό Λύκειο Αίγινας φαίνεται ότι είναι offline το τελευταίο διήμερο.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα από τον κόμβο του Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, φαίνεται ότι οι χαμηλές θερμοκρασίες που βιώνουν οι κάτοικοι της Αίγινας το τελευταίο διάστημα, θα διατηρηθούν μέχρι και την Τετάρτη 23 Μαρτίου. Το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που θα επικρατούν στο νησί τις πρώτες πρωινές ώρες, νωρίς το πρωί και αργά το απόγευμα και το βράδυ, ενώ έντονη θα παραμείνει αυτό το διάστημα η αίσθηση του κρύου.
 
Πιο συγκεκριμένα για την Δευτέρα 21 Μαρτίου η μέγιστη θερμοκρασία στο νησί θα φτάσει το μεσημέρι στους 8°C. Τις πρώτες πρωινές ώρες και νωρίς το πρωί η θερμοκρασία θα φτάσει τους 3-4°C ενώ η αίσθηση του ψύχους θα είναι έντονη. Οι άνεμοι αυτό το διάστημα θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ, ενώ στην συνέχεια θα ενισχυθούν φτάνοντας τα 5 μποφόρ. Θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα κατά τη διάρκεια της ημέρας.
 
Παρόμοιες θα είναι οι καιρικές συνθήκες και την Τρίτη 22 Μαρτίου, με την μέγιστη θερμοκρασία να ανεβαίνει 10°C το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν και πάλι από βόρειες διευθύνσεις 4 μποφόρ, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας θα φτάσουν 5 μποφόρ. Από το απόγευμα θα εξασθενήσουν στα 4 μποφόρ, ενώ στην συνέχεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενίσουν περαιτέρω. Αρκετά σύννεφα κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ δεν αποκλείεται ασθενής βροχόπτωση τις μεσημεριανές και τις βραδυνές ώρες.
 
Ο καιρός θα παραμείνει κρύος και την Τετάρτη, με τη μέγιστη θερμοκρασία να μην ξεπερνά το μεσημέρι τους 10°C. Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του κόμβου του Meteo βελτίωση του καιρού αναμένεται από την Πέμπτη 24 Μαρτίου και κυρίως την Παρασκευή 25 Μαρτίου, οπότε και η μέγιστη θερμοκρασία το μεσημέρι αναμένεται να φτάσει στους 20°C στην Αίγινα.
 
Τέλος, να σημειώσουμε ότι από τη Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, το οποίο ισχύει από σήμερα Κυριακή 20 Μαρτίου, έως την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png