Συγκέντρωση γονέων και συλλογή υπογραφών στο λιμάνι της Αίγινας, για την έλλειψη μόνιμου παιδιάτρου, στο Κέντρο Υγείας.


Συγκέντρωση που διοργάνωσαν σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων σχολείων της Αίγινας και ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών της Π.Ε. Νήσων, για την έλλειψη μόνιμου παιδιάτρου στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο λιμάνι. Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης έγιναν σχετικές ομιλίες και συγκεντρώθηκαν υπογραφές.


Παρόντες ήταν εκπρόσωποι Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών της Π.Ε. Νήσων κ. Χρήστος Ρέππας, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Αίγινας κ. Στέλιος Θεριανός, οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριοι Δημήτρης Μούρτζης, Σταμάτης Μαρμαρινός, Γιώργος Μούρτζης και Παναγιώτης Ηλίας και βέβαια γονείς των παιδιών που αγωνιούν καθημερινά, από την έλλειψη μόνιμου παιδιάτρου στο Κέντρο Υγείας Αίγινας.
 
Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης οι κυρίες Μαριάνθη Δημητρούλη και Κατερίνα Λιάπη κράτησαν συντροφιά στα παιδιά.
 
Στο Aegina Portal μίλησαν η κυρία Μάρθα Σιμιτζή από το Σύλλογο Γονέων του 1ου Δημοτικού, η κυρία Φανή Κομηνιάδη από το Σύλλογο Γονέων του 2ου Δημοτικού, η κυρία Βάλια Κυριακίδη από το Σύλλογο Γονέων του 2ου Νηπιαγωγείου, η κυρία Γιάννα Μπόγρη από το Σύλλογο Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Αγίων Ασωμάτων, η κ. Βαρβάρα Καλαμάρα, από το Σύλλογο Γονέων του 1ου Δημοτικού, οι κυρίες Μαριάνθη Δημητρούλη και Κατερίνα Λιάπη, εμψυχώτριες θεατρικού παιχνιδιού, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σταμάτης Μαρμαρινός, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών της Π.Ε. Νήσων κ. Χρήστος Ρέππας και ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Αίγινας κ. Στέλιος Θεριανός.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png