Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες επισκευής και ανακαίνισης στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό της Χλόης.

 
Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες ανακαίνισης στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό της Χλόης, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του οποίου έχουν μεταφερθεί στον Δημοτικό Σταθμό που βρίσκεται στον Κοντό.


Το έργο έχει τίτλο "Επισκευή και ανακαίνιση του Παιδικού Σταθμού Χλόης". Είναι συνολικού προϋπολογισμού 150.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο της από 1/3/2018 υπογεγραμμένης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αίγινας. Αυτή η σύμβαση τον Σεπτέμβριο του 2020 παρατάθηκε και λήγει στις 1/3/2023.
 
Για την πρόοδο των εργασιών στο Aegina Portal μίλησε ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Στέλιος Θεριανός, ο οποίος περιέγραψε τις εργασίες που γίνονται αυτή τη στιγμή και αυτές που θα ακολουθήσουν. Εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το έργο θα ολοκληρωθεί σύντομα, καθώς ο ανάδοχος του έργου εργάζεται καθημερινά. Η προθεσμία του έργου είναι 6 μήνες.

Η είδηση που βγήκε από αυτές τις δηλώσεις, είναι ότι το δεύτερο έργο που έχει τίτλο "Ενεργειακή Αναβάθμιση Σχολικών Κτιρίων Αίγινας" και αφορά το 2ο Δημοτικό Σχολείο και τον Παιδικό Σταθμό της Χλόης, θα ξεκινήσει σε ένα χρόνο.