Ένα πρόσφατο ατύχημα και ένας στύλος που έχει πάρει κλίση από το τρακάρισμα, θυμίζουν την επικινδυνότητα της Λεωφόρου Κυψέλης.


Ένα ακόμη ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου προς Κυριακή, στη Λεωφόρο Κυψέλης υπενθυμίζει την επικινδυνότητα του δρόμου, τα δυστυχήματα που έχουν σημειωθεί στο παρελθόν, τα ατυχήματα και τους τραυματισμούς.


Από το τρακάρισμα ο στύλος του ηλεκτρικού ρεύματος που βρίσκεται σε εκείνο το σημείο, έχει πάρει κλίση και οι διερχόμενοι φοβούνται μήπως κάποια στιγμή πέσει. Ένας κάτοικος της περιοχής, που το σπίτι του βρίσκεται στο σημείο του ατυχήματος, μετράει τις φορές που έχει δει να συμβαίνουν παρόμοια περιστατικά, με αυτοκίνητα στο συγκεκριμένο σημείο.
 
Είναι η δωδέκατη ή η δέκατη τρίτη φορά, που ένα αυτοκίνητο πήγε και "καρφώθηκε" στον μαντρότοιχο, έπεσε πάνω στην εξώπορτα καταστρέφοντας την ή αναποδογύρισε περνώντας τον φράκτη. Η κλίση του δρόμου, οι υψηλές ταχύτητες που αναπτύσσονται, η αυξημένη κίνηση όλες τις ώρες της ημέρας, συχνά δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για ατυχήματα.
 
Τα μεγάλα αυλάκια στο οδόστρωμα από τα έργα για την εγκατάσταση δικτύων κοινής ωφελείας, και άλλες, παρόμοιες κακοτεχνίες είναι χαρακτηριστικό του οδοστρώματος αρκετά συχνά.
 
Στην περίπτωση του πρόσφατου ατυχήματος ο οδηγός τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά, όμως η ανάγκη να ληφθούν μέτρα για την προστασία των οδηγών και των πεζών είναι επιτακτική.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png