Παραμένει στο κόκκινο επίπεδο η Αίγινα. Σταθερή η εβδομαδιαία τάση, στους 290 ο 7-ήμερος κινητός μέσος όρος κρουσμάτων.

 
Παραμένει στο κόκκινο επίπεδο η Αίγινα, δηλαδή στο επίπεδο 4, στον Επιδημιολογικό Χάρτη της Ελλάδας η τελευταία ενημέρωση του οποίου έχει ημερομηνία αναφοράς 7 Απριλίου 2022 και δημοσιεύθηκε σήμερα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Ο χάρτης επικαιροποιείται σε εβδομαδιαία βάση από την ομάδα των επιδημιολόγων της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, και το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.
 
Αναλυτικότερα, στα στοιχεία αυτής της εβδομάδας, η εβδομαδιαία τάση στην Αίγινα είναι σταθερή, όπως ήταν και στον χάρτη με ημερομηνία αναφοράς 29 Μαρτίου 2022.
 
Ο 7-ήμερος κινητός μέσος όρος κρουσμάτων ανά 100.000 κατοίκους, είναι 290 από 280, που ήταν στον χάρτη με ημερομηνία αναφοράς 29 Μαρτίου 2022 .
 
Ο δείκτης θετικότητας ελέγχων βρίσκεται στο 4% από 5% που ήταν στο χάρτη με ημερομηνία αναφοράς  29 Μαρτίου 2022.
 
Το ποσοστό εμβολιαστικής κάλυψης (τουλάχιστον 1η δόση) παραμένει στο 67% όπως ήταν στον χάρτη με ημερομηνία αναφοράς 29 Μαρτίου 2022, κάλυψη που αφορά την Περιφερειακή Ενότητα.
 
Οι ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί παραμένουν στο 65% όπως ήταν και στον χάρτη με ημερομηνία αναφοράς 29 Μαρτίου 2022, κάλυψη που αφορά την Περιφερειακή Ενότητα.
 
Συνοπτικά η εικόνα του Δήμου Αίγινας:
Ημερομηνία Αναφοράς: 2022-04-07
Εμβολιαστική κάλυψη (τουλαχ.1η δόση): 067%
Ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί: 065%
Δείκτης θετικότητας ελέγχων: 004%
7-ήμ. ΚΜΟ κρουσμάτων / 100.000 κατοίκους: 290
Εβδομαδιαία τάση: Σταθερή
 
Η εικόνα στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων:
Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα του επιδημιολογικού χάρτη, ο Δήμος Σαλαμίνας, ο δήμος Πόρου, ο Δήμος Κυθήρων και ο Δήμος Ύδρας, βρίσκονται στο βαθύ κόκκινο. Ο Δήμος Αίγινας και ο Δήμος Σπετσών βρίσκονται στο κόκκινο. Ο Δήμος Τροιζηνίας και ο Δήμος Αγκιστρίου στο πορτοκαλί επίπεδο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png