Ξενάγηση στα Καποδιστριακά Κτήρια για τηλεοπτικό κανάλι της Θεσσαλονίκης.


Ξενάγηση στην Αίγινα, την Ιστορία και τα Καποδιστριακά Κτήρια του νησιού έκανε σήμερα το μεσημέρι ο κύριος Γιώργος Καλοκέντης από το γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Αίγινας. Η operateur και ο δημοσιογράφος του σταθμού, έδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον για τη Μητρόπολη της Αίγινας, το Εϋνάρδειο, το Δημοτικό Θέατρο και το Κυβερνείο, καθώς διαπίστωσαν ότι από αυτά τα κτήρια ξεκίνησε να γράφεται η ιστορία της νεότερης Ελλάδας.

Ο κύριος Καλοκέντης παρουσίασε τα ιστορικά δεδομένα και μίλησε για την προσωπικότητα του Καποδίστρια και τον τρόπο που διαμορφώθηκε η σχέση του με τα κτήρια, στα οποία ξενάγησε του ανθρώπους του τηλεοπτικού καναλιού. Και βέβαια επειδή Αίγινα χωρίς χαλαρές στιγμές σε κάποια από τις γραφικές ταβέρνες του νησιού δεν νοείται, το τηλεοπτικό γύρισμα και η ξενάγηση θα ολοκληρωθεί σε ουζερί κάτω στην παραλία, όπου η κάμερα του καναλιού θα καταγράψει τα τελευταία της πλάνα από το νησί.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png