Βροχερός ο καιρός σήμερα στην Αίγινα. Συννεφιά αύριο και βελτίωση από το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης.


Το βαρομετρικό χαμηλό που κινήθηκε από τα νότια προς τη χώρας μας, σύμφωνα με τον κόμβο του Meteo, επηρέασε την Αίγινα από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής με αποτέλεσμα να εκδηλωθούν ασθενείς βροχοπτώσεις, αλλά και να μεταφερθούν σημαντικές ποσότητες σκόνης.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του κόμβου του Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ο καιρός θα παραμείνει συννεφιασμένος και αύριο Μεγάλη Δευτέρα, ενώ η θερμοκρασία στην Αίγινα θα παρουσιάσει περαιτέρω πτώση, φτάνοντας το μεσημέρι στους 15 °C.
 
Την Μεγάλη Τρίτη αναμένονται βροχοπτώσεις, που θα εκδηλωθούν τις πρώτες πρωινές ώρες και νωρίς το πρωί. Στη συνέχεια ο καιρός θα βελτιωθεί ως προς τα φαινόμενα, με ηλιοφάνεια, αλλά και αρκετά σύννεφα και περιορισμένη ορατότητα το βράδυ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο και θα φτάσει η μέγιστη το μεσημέρι στους 17°C.
 
Την Μεγάλη Τετάρτη ο καιρός στην Αίγινα βελτιώνεται ακόμη περισσότερο, καθώς θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας που θα φτάσει το μεσημέρι στους 19°C.
 
Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Meteo σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται στην Αίγινα για το υπόλοιπο της Μεγάλης Εβδομάδας με γενικά βελτιωμένο καιρό.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png