Κορίτσι τραυματίστηκε στον καταπέλτη, κατά τη επιβίβασή του σε πλοίο στο λιμάνι της Αίγινας. Διακομίσθηκε στο Πειραιά με το πλωτό ασθενοφόρο του Λιμενικού. [upd]


Ένα κορίτσι 8 ετών τραυματίστηκε σήμερα το μεσημέρι στο πόδι του, κατά την επιβίβασή του στο πλοίο Αχαιός στο λιμάνι της Αίγινας. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι κατά την επιβίβαση σε προγραμματισμένο δρομολόγιο του πλοίου "Αχαιός" στις 13:25 από το λιμάνι της Αίγινας προς το λιμάνι του Πειραιά.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Το κορίτσι που τραυματίστηκε στο καταπέλτη του πλοίου, μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αίγινας και στη συνέχεια, περίπου στις 2:30 το μεσημέρι διακομίσθηκε από το λιμάνι της Αίγινας στο λιμάνι του Πειραιά με το πλωτό ασθενοφόρο του Λιμεναρχείου Αίγινας.

Από το Λιμεναρχείο Αίγινας διενεργείται προανάκριση.

[upd] Για το περιστατικό εκδόθηκε Δελτίο Τύπου από το Γραφείο Τύπου του Λιμενικού Σώματος το οποίο αναφέρει τα ακόλουθα:

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Αίγινας από στέλεχος Λ.Σ. -ΕΛ.ΑΚΤ., για τραυματισμό ανήλικης αλλοδαπής στον οικείο λιμένα, κατά τη διάρκεια επιβίβασης της σε Ε/Γ -Ο/Γ πλοίο, το οποίο επρόκειτο να εκτελέσει προγραμματισμένο δρομολόγιο για λιμένα Πειραιά.

Συγκεκριμένα, η ανωτέρω ανήλικη, τραυματίστηκε, κατόπιν εγκλωβισμού του δεξιού κάτω άκρου της στον καταπέλτη του εν λόγω πλοίου.

Άμεσα ενημερώθηκε το Κέντρο Υγείας Αίγινας, ενώ στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισαν την τραυματισμένη ανήλικη και στη συνέχεια την μετέφεραν με περιπολικό όχημα Λ.Σ. -ΕΛ.ΑΚΤ., με τη συνοδεία οικείου της, στο Κ.Υ. Αίγινας. Ακολούθως η ανωτέρω διακομίσθηκε με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. -ΕΛ.ΑΚΤ. στον λιμένα Πειραιά, όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων “Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ” για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αίγινας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png