Αυξημένη η κίνηση στο λιμάνι της Αίγινας λόγω της εξόδου των εκδρομέων του Πάσχα. Την Μεγάλη Πέμπτη και την Μεγάλη Παρασκευή αναμένεται η κορύφωση της κίνησης.


Αυξημένη είναι η κίνηση στο λιμάνι της Αίγινας λόγω της εξόδου των εκδρομέων του Πάσχα. Η κίνηση αναμένεται να κορυφωθεί το διήμερο της Μεγάλης Πέμπτης και της Μεγάλης Παρασκευής.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Δύο χρόνια μετά τους περιορισμούς της πανδημίας, φέτος η πληρότητα στα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία και ταχύπλοα  επιτρέπεται να είναι 100%. Από το Λιμεναρχείο της Αίγινας λόγω της μεγάλης αύξησης της κίνησης που αναμένεται, έχει ζητηθεί από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής η ενίσχυσή του με προσωπικό.
 
Ο Λιμενάρχης κ. Αργύρης Φραγκούλης μιλώντας στο Aegina Portal είπε ότι αυτό κρίθηκε αναγκαίο λόγω της υποστελέχωσης και προκειμένου να εφαρμοστούν καλύτερα τα μέτρα τάξης που απαιτούνται.
 
Από πλευράς προσέλευσης οι κορυφαίες ημέρες θα είναι η Μεγάλη Πέμπτη και η Μεγάλη Παρασκευή, ενώ τη Δευτέρα του Πάσχα και την Τρίτη θα κορυφωθεί η επιστροφή των εκδρομέων.
 
Ο κ. Φραγκούλης ζητά από τους επιβάτες και τους οδηγούς των οχημάτων να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί κατά την επιβίβαση και την αποβίβασή τους και να τηρούν απαραίτητα τα μέτρα προστασίας κατά της μετάδοσης του Covid-19, κρατώντας τις αποστάσεις και φορώντας τις μάσκες τους.
 
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ χθες Μεγάλη Τρίτη για τον Αργοσαρωνικό πραγματοποιήθηκαν 22 απόπλοι πλοίων, ενώ έφυγαν για διάφορα νησιά του Αργοσαρωνικού 1.841 επιβάτες, 422 ΙΧ οχήματα, 45 φορτηγά και 52 δίκυκλα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png