Κλοπή αυτοκινήτων και διάρρηξη καταστήματος τα ξημερώματα της Μεγάλης Τετάρτης στην Αίγινα.


Τρία περιστατικά σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Μεγάλης Τετάρτης, τα δύο εκ των οποίων κατήγγειλαν οι παθόντες στο Aegina Portal χθες. Το πρώτο αφορά στην κλοπή ενός επαγγελματικού αυτοκινήτου, που ανήκει σε επιχειρηματία ο οποίος δραστηριοποιείται στο κέντρο της Αίγινας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Το όχημα βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα, ευτυχώς άθικτο, σε παραλιακή περιοχή, ενώ από το εσωτερικό του έλλειπαν τα λίγα χρήματα που υπήρχαν. Έχει γίνει γνωστό ένα ακόμη περιστατικό κλοπής αυτοκινήτου, για το οποίο δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες. Η τρίτη περίπτωση αφορά στη διάρρηξη καταστήματος. Μάλιστα, γι' αυτό το περιστατικό ο επιχειρηματίας έστειλε στο Aegina Portal επιστολή την οποία και δημοσιεύουμε:
 
Τα ξημερώματα Μ. Τετάρτης 20 Απριλίου 2022 η επιχείρηση μας "3η Διάσταση" που εδρεύει στο κέντρο της Αίγινας, Παλαιάς χώρας 11, καθώς και μία ακόμα επιχείρηση επίσης στο κέντρο της Πόλης έγιναν στόχος διάρρηξης.
 
Αφού λοιπόν έδωσα κατάθεση στο Α.Τ. Αίγινας για το συμβάν προστέθηκε ένα ακόμα περιστατικό στην μακρά λίστα των διαρρήξεων. 

Καθώς οι διαρρήξεις και οι βανδαλισμοί καταστημάτων, οικιών και επιχειρήσεων έχουν γίνει σχεδόν καθημερινό φαινόμενο στην Αίγινα εντύπωση μου προκαλεί το γεγονός ότι καθώς το Α.Τ. Αίγινας κάνει καλά την δουλειά του και συλλαμβάνει τον κατ’ εξακολούθηση ύποπτο αλλά και με βάση το οπτικό υλικό από τις τελευταίες κλοπές ένοχο για όλα αυτά τα αδικήματα ο εν λόγω κακοποιός επιστρέφει ανενόχλητος στο νησί για να συνεχίσει να κλέβει και να καταστρέφει τις επιχειρήσεις μας.
 
Η αδιαφορία που δείχνουν όλοι οι τοπικοί άρχοντες για το ζήτημα αυτό μου προκαλεί απορία διότι έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 30 διαρρήξεις το τελευταίο διάστημα, όλοι γνωρίζουν τον ένοχο αλλά κανείς δεν είναι διατεθειμένος να κάνει κάτι για αυτό.
 
Αυτό το γεγονός λοιπόν με κάνει να αναρωτηθώ: Τι πρέπει να κάνω για να προστατεύσω την οικογένεια μου και την επιχείρησή μου; Να φυλάω σκοπιά στην πόρτα για να αποφύγω την επόμενη διάρρηξη; Να κοιμάμαι μέσα στο γραφείο μου το βράδυ για το ενδεχόμενο ο εν λόγω κακοποιός να έρθει να με ξανακλέψει; Τι μου προτείνετε;
 
Θεωρώ αδιανόητο το γεγονός ότι κανείς δεν μπορεί να αποτρέψει έναν μεμονωμένο, γνωστό στις αρχές και σε όλους τους κατοίκους κακοποιό από το να κάνει διαρρήξεις κατά το δοκούν και να κυκλοφορεί ανενόχλητος ανάμεσά μας. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να ασχοληθείτε λοιπόν με αυτό το θέμα;
 
Αναμένω εναγωνίως την απάντηση καθώς και τις ενέργειες σας.
Παναγόπουλος Ν. Ευάγγελος 
 
Φωτογραφία από το αρχείο του Aegina Portal


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png