Η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβούλου κυρίου Φίλιππου Χατζηπέρη.


Η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβούλου κυρίου Φίλιππου Χατζηπέρη μετά από την παραίτηση του κυρίου Γιώργου Μπόγρη πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη και ώρα 12 στο δημαρχείο της Αίγινας. Ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Παναγιώτης Κουκούλης διαβάζοντας την παραίτηση του δημοτικού συμβούλου κυρίου Γεωργίου Μπόγρη, δήλωσε ότι η παραίτηση αυτή είναι μία εξέλιξη η οποία δεν ήταν ευχάριστη και παρά της επιμέρους διαφωνίες τους στα βασικά σημεία, ήταν απόλυτα σύμφωνοι και πως είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι ο κύριος Μπόγρης παραμένει ενεργός κοινωνικά, διότι προσφορά του είναι χρήσιμη, ενώ σημείωσε ότι η παρουσία της Αιγιναίας έχει σημαδέψει ιδιαίτερα θετικά τα πνευματικά και όχι μόνο πράγματα του τόπου.

Στην συνέχεια ο κύριος Κουκούλης με χαρά υποδέχτηκε τον κύριο Χατζηπέρη χαρακτηρίζοντας τον ως ένα ενεργότατο μέλος της κοινωνίας μας, ενώ συμπλήρωσε πως η νέα του θέση θα του δώσει την ευκαιρία με τις γνώσεις, την εμπειρία και τις ανησυχίες του, να βοηθήσει τον τόπο. Τέλος του ευχήθηκε καλή πορεία. Με την σειρά του ο κύριος Χατζηπέρης δήλωσε πως επιθυμία του είναι να συμβάλει όσο το δυνατόν περισσότερο στην αναβάθμιση του Δήμου της Αίγινας.

Αξίζει να παραθέσουμε το κείμενο της παραίτησης του κυρίου Γιώργου Μπόγρη, που διάβασε ο κύριος Παναγιώτης Κουκούλης: Με την παρούσα επιστολή μου δηλώνω την απόφαση μου να παραιτηθώ από το Δημοτικό Συμβούλιο Αίγινας η όποια ενεργός συμμετοχή μου στα πολιτικά πράγματα τελειώνει εδώ. Παραμένω κοινωνικά ενεργός στην Αίγινα όπως και πριν. Στην διοίκηση του Δήμου όπως και στο Δημοτικό Συμβούλιο εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο τους.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png