Ελεγχόμενη καύση κινητοποίησε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας. Να ενημερώνουν οι πολίτες, ζήτησε ο κ. Γιώργος Σουλιώτης.


Σε συναγερμό τέθηκε χθες το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας, εξαιτίας μίας ελεγχόμενης καύσης που πραγματοποιήθηκε στην ευρύτερη περιοχή του Aegina Maris.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Η διαδικασία της ελεγχόμενης καύσης ήταν καθόλα νόμιμη, όμως επειδή ο καπνός ήταν εμφανής από πολλά σημεία του ορίζοντα και από μακρινές περιοχές, οδήγησε κάποιους πολίνες να ενημερώσουν το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας για πιθανή εστία φωτιάς.

Ο διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας, αλλά και το Aegina Portal για τις ανάγκες του ρεπορτάζ κινήθηκαν προς την περιοχή του Aegina Maris.
 
Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι δεν υπήρχε εστία φωτιάς, αλλά μία ελεγχόμενη καύση. Σημειώνεται ότι η ελεγχόμενη καύση επιτρέπεται μέχρι και το τέλος Απριλίου, καθώς από την 1η Μαΐου ξεκινά η αντιπυρική περίοδος.
 
Λόγω του περιστατικού, αλλά και των λίγων ημερών που απομένουν μέχρι την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου, ο διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου κ. Γιώργος Σουλιώτης ζητά από τους κατοίκους και τους παραθεριστές της Αίγινας, να ειδοποιούν το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο όταν πρόκειται να προχωρήσουν σε ελεγχόμενη καύση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png