Ξεκίνησε χθες η μεγάλη επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα από την Αίγινα. Η επιστροφή θα μοιραστεί και λόγω του τριημέρου της Πρωτομαγιάς.

 
Μεγάλη ήταν χθες, Δευτέρα του Πάσχα, η κίνηση των οχημάτων και των επιβατών, από τις απογευματινές ώρες και μετά, στο Κεντρικό Λιμάνι της Αίγινας, λόγω της επιστροφή των εκδρομέων, που πέρασαν τις γιορτές του Πάσχα στο νησί. Η επιστροφή συνεχίζεται και σήμερα με αμείωτο αριθμό επιβατών και οχημάτων.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Ωστόσο, η επιστροφή από την έξοδο του Πάσχα φαίνεται ότι δεν θα ολοκληρωθεί σήμερα, καθώς ένα μέρος των εκδρομέων έχει αποφασίσει να παρατείνει τις διακοπές του στο νησί μέχρι και το τριήμερο της πρωτομαγιάς.
 
Αυτό σχετίζεται, αφενός με το γεγονός ότι η υποχρεωτική αργία της 1ης Μαΐου 2022, λόγω του ότι συμπίπτει με την Κυριακή, μετατέθηκε για τη Δευτέρα 2 Μαΐου 2022, και αφετέρου της απεργίας σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων που έχει κηρύξει η ΠΝΟ για την 1η Μαΐου, γεγονός το οποίο απεικονίζεται και στον πίνακα των κρατήσεων για τη διαδρομή Αίγινα - Πειραιάς στις 2 Μαΐου 2022 της Saronic Ferries.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png