Συνεχίζονται οι εργασίες επισκευής και ανακαίνισης στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό της Χλόης. Αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί σε δύο μήνες.


Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο της επισκευής του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού στη Χλόη, το οποίο επιθεώρησε κατά τη χθεσινή της επίσκεψη στην Αίγινα η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 150.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής.


Από την χθεσινή επίσκεψη και από την συζήτηση που είχαν η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη και ο διευθυντής της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Νήσων και Χρήστος Γεωργαλής, με τον εκπρόσωπο του αναδόχου, έγινε γνωστό ότι έχουν γίνει τα ακόλουθα:  Ολοκληρώθηκε η νέα σκεπή και επισκευάστηκε η παλιά, επίσης γίνονται τα εξωτερικά επιχρίσματα και οι κορνίζες των παραθύρων, επισκευάστηκαν κάποιες ρωγμές και το επόμενο διάστημα οι εργασίες θα συνεχιστούν στον εσωτερικό χώρο του κτηρίου. Οι εργασίες, που αφορούν επίσης τα δάπεδα, τις τουαλέτες, τη δημιουργία ενδιάμεσου χώρου κτλ αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί το επόμενο δίμηνο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png