Συνεχίζονται οι εργασίες επισκευής και ανακαίνισης στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό της Χλόης. Αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί σε δύο μήνες.


Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο της επισκευής του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού στη Χλόη, το οποίο επιθεώρησε κατά τη χθεσινή της επίσκεψη στην Αίγινα η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 150.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής.


Από την χθεσινή επίσκεψη και από την συζήτηση που είχαν η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη και ο διευθυντής της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Νήσων και Χρήστος Γεωργαλής, με τον εκπρόσωπο του αναδόχου, έγινε γνωστό ότι έχουν γίνει τα ακόλουθα:  Ολοκληρώθηκε η νέα σκεπή και επισκευάστηκε η παλιά, επίσης γίνονται τα εξωτερικά επιχρίσματα και οι κορνίζες των παραθύρων, επισκευάστηκαν κάποιες ρωγμές και το επόμενο διάστημα οι εργασίες θα συνεχιστούν στον εσωτερικό χώρο του κτηρίου. Οι εργασίες, που αφορούν επίσης τα δάπεδα, τις τουαλέτες, τη δημιουργία ενδιάμεσου χώρου κτλ αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί το επόμενο δίμηνο.