Προβλήματα στο παραθαλάσσιο γήπεδο μπάσκετ στην παραλία της Βαγίας.


Η Βαγία και ειδικά η παραλία της με τα πολλά μικρά φυσικά λιμανάκια δεν αφήνει ασυγκίνητο κανέναν επισκέπτη του νησιού. Σε ένα σημείο της παραλίας, εκατό περίπου μέτρα από το λιμάνι της, βρίσκεται ένα γήπεδο μπάσκετ που έχει κατασκευαστεί εδώ και αρκετά χρόνια τώρα. Ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου του Μεσαγρού κύριος Νίκος Τζίτζης, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ενημέρωσε για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει αυτό το γήπεδο, μετά τις κακές καιρικές συνθήκες της προηγούμενης περιόδου και τους δυνατούς βοριάδες.

Ένα μεγάλο μέρος του γηπέδου, αυτό που βρίσκεται προς την πλευρά της θάλασσας έχει υποχωρήσει, καθώς ο ασφαλτοστρωμένος τάπητας έχει σπάσει σε πολλά κομμάτια, ενώ η άμμος που ήρθε με το δυνατό κυματισμό συμπληρώνει το πρόβλημα. Ταμπλό και καλάθια είναι σε καλή κατάσταση, όμως αν τα παιδιά της περιοχής και οι παραθεριστές αργότερα θα θελήσουν να χρησιμοποιήσουν το γήπεδο, σίγουρα θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία το γήπεδο χρειάζεται συντήρηση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png