Αυξημένη είναι και σήμερα η επιβατική κίνηση στο λιμάνι της Αίγινας λόγω του τριημέρου. Δεμένα αύριο τα πλοία λόγω 24ωρης απεργίας της ΠΝΟ


Αυξημένη είναι και σήμερα η επιβατική κίνηση από το λιμάνι του Πειραιά προς την Αίγινα, λόγω του τριημέρου, καθώς η αργία της Πρωτομαγιάς μεταφέρθηκε φέτος τη Δευτέρα 2 Μαΐου. Από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί για σήμερα Σάββατο 16 αναχωρήσεις πλοίων για τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Χθες Παρασκευή η κίνηση από το λιμάνι του Πειραιά για την Αίγινα ήταν επίσης αυξημένη, καθώς για τα νησιά του Αργοσαρωνικού πραγματοποιήθηκαν την ίδια ημέρα 27 αναχωρήσεις πλοίων, με τα οποία ταξίδεψαν 4.866 επιβάτες, 580 ΙΧ οχήματα, 35 φορτηγά και 189 δίκυκλα.

Σημειώνεται ότι αύριο 1η Μαΐου τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα σε όλη τη χώρα, λόγω της 24ωρη απεργίας που έχει κηρύξει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Αναχωρήσεις πλοίων έχουν προγραμματιστεί από το λιμάνι της Αίγινας για το λιμάνι του Πειραιά, το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Η μεγάλη επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου, αλλά και όσων παραθεριστών πέρασαν και την εβδομάδα της Διακαινησίμου στην Αίγινα, αναμένεται τη Δευτέρα 2 Μαΐου.