Εκδήλωση τιμής και μνήμης στο νεκροταφείο της Αγίας Ειρήνης, από την Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας για την Εργατική Πρωτομαγιά.


Τιμώντας την ημέρα της Εργατικής Πρωτομαγιάς, μέλη και φίλοι της Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αίγινας, πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί εκδήλωση τιμής και μνήμης στο νεκροταφείο της Αίγινας, στην Αγία Ειρήνη.


Τα μέλη της Οργάνωσης κατέθεσαν λουλούδια, στο μνημείο που είναι αφιερωμένο στους εκτελεσθέντες αγωνιστές πολιτικούς κρατουμένους των Φυλακών Αίγινας, "Σ' αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για τα ιδανικά της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης", όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Οργάνωση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε σύντομη ομιλία για την ημέρα από τον κ. Παναγιώτη Πατσακιό, συντονιστή της Οργάνωσης. Μεταξύ των παρισταμένων μελών της Οργάνωσης, την εκδήλωση παρακολούθησε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αντώνης Ντελής.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png