Φωτιά σε διαμέρισμα στην περιοχή Κουτρουμπέη. Κατασβέστηκε μετά από την άμεση επέμβαση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας.

 
Ένα μάτι από ηλεκτρική συσκευή, που ξεχάστηκε αναμμένο κατά τη διάρκεια της διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος, προκάλεσε φωτιά σε ένα ημιυπόγειο διαμέρισμα στην περιοχή Κουτρουμπέη. Δύναμη του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας, αποτελούμενη από δύο πυροσβεστικά όχήματα, έφτασε στην περιοχή στις επτά το απόγευμα, καταφέροντας να θέσει την φωτιά υπό έλεγχο, αποτρέποντας την επέκτασή της στα άλλα διαμερίσματα. Από το περιστατικό δεν τραυματίστηκε κανείς.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας γίνεται ισχυρή σύσταση στους πολίτες, να μην ξεχνούν τις ηλεκτρικές συσκευές αναμμένες όταν γίνεται διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος.
 
Στο σημείο του συμβάντος την επιχείρηση κατάσβεσης παρακολούθησε ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καραγιάννης, αρμόδιος για ζητήματα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png