Τραπεζικός λογαριασμός, για τη βοήθεια των Ουκρανών προσφύγων που ζουν στην Αίγινα.


Ο Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας "Ο Καποδίστριας" και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας, ανακοίνωσαν τη δημιουργία ενός τραπεζικού λογαριασμού για τη βοήθεια των Ουκρανών προσφύγων που ζουν στην Αίγινα.


Σήμερα, στο εντευκτήριο του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας", παρουσία των προέδρων των δύο συλλόγων κ. Βασίλη Μουσουλέα και κ. Φανής Κομηνιάδη, καθώς και της αντιπροέδρου κ. Αργυρούλας Αποστόλου, ανακοινώθηκε το ξεκίνημα μίας προσπάθειας που σκοπό έχει να βοηθήσει τους Ουκρανούς πρόσφυγες που ζουν στην Αίγινα.
 
Την ανακοίνωση έκανε ο κ. Βασίλης Μουσουλέας:
 
"Εμείς οι δύο σύλλογοι αποφασίσαμε να κάνουμε μία κίνηση, να βοηθήσουμε τους μετανάστες Ουκρανούς που έχουν έρθει στην Αίγινα και συγκεκριμένα αυτούς που έχουν εγκατασταθεί σε ένα ξενοδοχείο στην Αγία Μαρίνα και χρειάζονται διατροφή και ότι άλλο είναι απαραίτητο για να ζήσουν αυτοί οι άνθρωποι, μετά από την καταστροφή που έχουν πάθει στη χώρα τους.

Η βοήθεια μπορεί να είναι είτε σε είδος είτε σε χρήματα. Για θέμα χρημάτων έχουμε δημιουργήσει ένα λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς το iban του οποίου θα δείτε στο τέλος της συνέντευξης, το έχει ήδη νομίζω αναρτήσει το Aegina Portall στο site του και στο οποίο μπορείτε να καταθέσετε οτιδήποτε χρηματικό ποσό θέλετε, από 1 ευρώ έως όσο μπορεί ο καθένας.


Τα χρήματα αυτά θα τα διαχειρίζεται μία επιτροπή των δύο συλλόγων και θα αγοράζει είτε τρόφιμα, είτε ότι άλλο υπάρχει ανάγκη για αυτούς τους ανθρώπους για να μπορέσουν να ζήσουν.

Η βοήθειά σας θα είναι πολύ χρήσιμη γι’ αυτούς τους ανθρώπους και πιστεύω ότι όλοι προσπαθώντας να τους κάνουμε τη ζωή καλύτερη. Σας ευχαριστούμε πολύ".