Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τη Δευτέρα και την Τρίτη στην περιοχή της πλατείας Εθνεγερσίας για τα γυρίσματα της ταινίας "drift".


Όπως είναι γνωστό στις 10 Μαΐου ξεκίνησαν τα γυρίσματα της  Γαλλικής κινηματογραφικής ταινίας μεγάλου μήκους με τίτλο "drift". Για την ανάγκη της παραγωγής προκύπτουν λήψεις επί του οδοστρώματος, με διαχείριση της κυκλοφορίας, ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας κατά διαστήματα και επιμέλεια ώστε τα σημεία που θα γίνουν τα γυρίσματα να είναι καθαρά από οχήματα, καθώς η ιστορία της ταινίας είναι τοποθετημένη στο 2000.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Τα πρώτα γυρίσματα στο κέντρο της Αίγινας πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 10 Μαΐου στις οδούς Σπύρου Ρόδη, Χρήστου Λαδά, και στη συνέχεια στις οδούς Αγίου Νεκταρίου, Αντωνίου Πελεκάνου κτλ. Λήψεις περιλαμβάνονται στη Αγία Μαρίνα και στην Πέρδικα.
 
Δευτέρα 16 Μαΐου και Τρίτη 17 Μαΐου θα γίνουν γυρίσματα στην περιοχή της πλατείας Εθνεγερσίας και θα ισχύουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
 
Την Δευτέρα 16 Μαΐου, όπως επιβεβαιώνει το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, από τις 8 το πρωί έως νωρίς το βράδυ θα γίνουν κινηματογραφικά γυρίσματα στην πλατεία Εθνεγερσίας, από το ύψος του κτηρίου του Βογιατζή, μέχρι την είσοδο του Κεντρικού Λιμένα της Αίγινας.
 
Κινηματογραφικά γυρίσματα θα γίνουν στην ίδια περιοχή την Τρίτη 17 Μαΐου από τις 5 το απόγευμα μέχρι τα ξημερώματα της Τετάρτης 18 Μαΐου. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμόζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, με βάση τις ανάγκες της κινηματογραφικής παραγωγής.

Για τα σημεία που θα γίνουν γυρίσματα και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν τις επόμενες ημέρες, θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση.
 
Οι αποφάσεις της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
 
Υπενθυμίζεται ότι στις 9 Μαΐου η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, σε έκτακτη συνεδρίασή της αποφάσισε ομόφωνα την έγκριση των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, έτσι ώστε να διευκολυνθούν οι κινηματογραφήσεις της Γαλλικής ταινίας μεγάλου μήκους με τίτλο “drift” για το χρονικό διάστημα από 10-5-2022 έως και 20-5-2022.
 
Στις 13 Μαΐου, σε κατεπείγουσα, δια περιφοράς συνεδρίαση, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, ενέκρινε τη χρήση του περιβάλλοντα χώρου πλησίον του αρχαιολογικού μουσείου και της παραλίας "Αύρα", για την τοποθέτηση οχημάτων στα πλαίσια των εργασιών της Γαλλικής παραγωγής ταινίας μεγάλου μήκους με τίτλο “drift”, για το χρονικό διάστημα από 16-5-2022 έως και 20-5-2022.

Φωτογραφία από το αρχείο του Aegina Portal.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png