Σε εξέλιξη οι εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου και της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. στην Αίγινα.

 
Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8 το πρωί, η διαδικασία για την ανάδειξη του Προέδρου και της νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, στο εκλογικό κέντρο της Αίγινας, στην αίθουσα "Παύλος Ανδρεόπουλος", στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας. Η εκλογική διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 8 το βράδυ.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Η ψηφοφορία για τον Πρόεδρο:
 
  • Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι από την ηλικία των 15 ετών και άνω. Όσοι το επιθυμούν μπορούν να εγγραφούν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ακόμη και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών επιτόπου, στα εκλογικά τμήματα.
  • Όσοι εγγραφούν την ημέρα της ψηφοφορίας ή είναι ήδη μέλη, αλλά έχουν εγγραφεί μετά τις 21/3/2022, μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα ανά την Ελλάδα.
  • Όσοι είναι ήδη μέλη και έχουν εγγραφεί ως τις 21/3/2022 και βρεθούν εκτός της περιφέρειας στην οποία ανήκουν, μπορούν να ψηφίσουν σε  οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα ανά την Ελλάδα, αλλά μόνο για πρόεδρο.
 
Η ψηφοφορία για την Κεντρική Επιτροπή:
 
  • Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Π. Σ. που έχουν εγγραφεί μέχρι τις 21 Μαρτίου 2022.
  • Μπορούν να ψηφίσουν σε οποιαδήποτε εκλογικό τμήμα εντός της Περιφέρειας στην οποία ανήκουν.
  • Εάν τυχόν τα μέλη αυτά βρεθούν εκτός της περιφέρειας στην οποία ανήκουν, τότε θα έχουν δικαίωμα ψήφου μόνο για την εκλογή προέδρου.
 
Τι πρέπει να έχουν μαζί τους οι ψηφοφόροι:
 
Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή βιβλιάριο Υγείας ή άδεια διαμονής ή visa ή μπλε βεβαίωση.  Για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία ορίζεται καταβολή εκλογικής συνδρομής 2 ευρώ. Αναλυτικά την εγκύκλιο των εκλογών μπορείτε να την δείτε εδώ.