Σε εξέλιξη οι εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου και της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. στην Αίγινα.

 
Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8 το πρωί, η διαδικασία για την ανάδειξη του Προέδρου και της νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, στο εκλογικό κέντρο της Αίγινας, στην αίθουσα "Παύλος Ανδρεόπουλος", στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας. Η εκλογική διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 8 το βράδυ.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Η ψηφοφορία για τον Πρόεδρο:
 
  • Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι από την ηλικία των 15 ετών και άνω. Όσοι το επιθυμούν μπορούν να εγγραφούν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ακόμη και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών επιτόπου, στα εκλογικά τμήματα.
  • Όσοι εγγραφούν την ημέρα της ψηφοφορίας ή είναι ήδη μέλη, αλλά έχουν εγγραφεί μετά τις 21/3/2022, μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα ανά την Ελλάδα.
  • Όσοι είναι ήδη μέλη και έχουν εγγραφεί ως τις 21/3/2022 και βρεθούν εκτός της περιφέρειας στην οποία ανήκουν, μπορούν να ψηφίσουν σε  οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα ανά την Ελλάδα, αλλά μόνο για πρόεδρο.
 
Η ψηφοφορία για την Κεντρική Επιτροπή:
 
  • Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Π. Σ. που έχουν εγγραφεί μέχρι τις 21 Μαρτίου 2022.
  • Μπορούν να ψηφίσουν σε οποιαδήποτε εκλογικό τμήμα εντός της Περιφέρειας στην οποία ανήκουν.
  • Εάν τυχόν τα μέλη αυτά βρεθούν εκτός της περιφέρειας στην οποία ανήκουν, τότε θα έχουν δικαίωμα ψήφου μόνο για την εκλογή προέδρου.
 
Τι πρέπει να έχουν μαζί τους οι ψηφοφόροι:
 
Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή βιβλιάριο Υγείας ή άδεια διαμονής ή visa ή μπλε βεβαίωση.  Για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία ορίζεται καταβολή εκλογικής συνδρομής 2 ευρώ. Αναλυτικά την εγκύκλιο των εκλογών μπορείτε να την δείτε εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png