Σε ισχύ οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της πλατείας Εθνεγερσίας, λόγω των γυρισμάτων της ταινίας "drift".

 
Σε ισχύ είναι από το πρωί οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στη περιοχή που βρίσκεται περιμετρικά της πλατείας Εθνεγερσίας, λόγω των κινηματογραφικών γυρισμάτων της ταινίας μεγάλου μήκους με τίτλο "drift". Μάλιστα σε κάποια σημεία της πλατείας ο χώρος έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του σεναρίου.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν σήμερα Δευτέρα από τις 8 το πρωί έως νωρίς το βράδυ, από το ύψος του κτηρίου του Βογιατζή, μέχρι την είσοδο του Κεντρικού Λιμένα της Αίγινας.
 
Κινηματογραφικά γυρίσματα θα γίνουν στην ίδια περιοχή την Τρίτη 17 Μαΐου από τις 5 το απόγευμα μέχρι τα ξημερώματα της Τετάρτης 18 Μαΐου. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμόζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, με βάση τις ανάγκες της κινηματογραφικής παραγωγής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png