"Φροντίζουμε το νησί μας. Καθαρίζουμε τις ακτές!". Η ΚΕΔΑ προσκαλεί τους κατοίκους της Αίγινας σε δράση για τον καθαρισμό των ακτών.


Σε μία συμβολική δράση καθαρισμού των ακτών, που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση των κατοίκων και των παραθεριστών του νησιού, αλλά και των μαθητών της Αίγινας για ένα καθαρότερο περιβάλλον, προχωρά η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου, την Κυριακή 22 Μαϊού 2022 και ώρα 10:00 π.μ. 


Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των κατοίκων του νησιού γι' αυτή την πρωτοβουλία, στο Aegina Portal μίλησαν σήμερα ο πρόεδρος κ. Νίκος Πτερούδης και η κ. Λένα Μαρίνη μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔΑ.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νίκος Πτερούδης δήλωσε:

"Μας λένε όλοι, ότι η Αίγινα είναι καθαρή και ότι είναι τακτοποιημένη. Συμβάλλουμε κι εμείς, σαν Κοινωφελής Επιχείρηση της Αίγινας, στην καθαριότητα για αυτό το κομμάτι που έχουμε αναλάβει, δηλαδή  τι; τις πλαζ.

Θα καθαρίσουμε όλη την Αίγινα με τη βοήθεια όλων των εθελοντών και πιστεύουμε ότι όλοι εμείς θα είμαστε εκεί ως εθελοντές. Καλώ λοιπόν όλους εσάς, που έχετε όρεξη να δείτε την Αίγινα σας και την Αίγινα μας καθαρότερη, να μας ακολουθήσετε.

Μας λένε όλοι ότι η Αίγινα είναι  καθαρή να την κάνουμε λοιπόν καθαρότερη".

Η κ. Λένα Μαρίνη, μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔΑ δήλωσε:

"Η δράση αυτή είναι στα πλαίσια της Κοινωφελούς Επιχείρησης σε συνεργασία με το Δήμο Αίγινας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο. Είναι μία δράση ευαισθητοποίησης, μία συμβολική δράση ευαισθητοποίησης των πολιτών και των εκπαιδευτικών μονάδων. Σ’ αυτό έχουν συμβάλλει αρκετά σχολεία, έχουν συμμετάσχει και συμμετέχουν στον καθαρισμό. Εννοείται ότι όλοι μας εκπαιδευτικοί είναι ευαισθητοποιημένοι προς αυτή την κατεύθυνση.

Αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι η καθαριότητα των ακτών να είναι μία καθημερινή πρακτική. Πηγαίνοντας το καλοκαίρι για μπάνιο, όλοι μας να έχουμε μία μικρή σακουλίτσα και να μαζεύουμε δύο σκουπιδάκια την ημέρα. Εάν αυτό συμβεί, η παραλία που θα αφήνουμε θα είναι πάντα καθαρότερη από ότι τη βρίσκουμε. Όλα αυτά βεβαίως δεν θα συνέβαιναν χωρίς την πολύτιμη βοήθεια του χορηγού μας των  σούπερ μάρκετ “Κρητικός” τον οποίο ευχαριστούμε και δημόσια".

Η δράση υλοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας. Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 22970 22067 και 6944 372520.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png