Ολοκληρώνονται σήμερα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, για το γύρισμα της κινηματογραφικής ταινίας "drift" στην Αίγινα.


Με γυρίσματα που θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με το πρόγραμμα, στην περιοχή της Πέρδικας, ολοκληρώνονται σήμερα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το γύρισμα της Γαλλικής κινηματογραφικής ταινίας μεγάλου μήκους με τίτλο "drift".

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Χθες το βράδυ οι ανάγκες της παραγωγής προέβλεπαν την ρίψη πυροτεχνημάτων, γυρίσματα στο parking του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας, λήψεις σε τμήματα επί των οδών Αφαίας, Καποδιστρίου, Αγίου Νεκταρίου, στην ιχθυαγορά της Αίγινας, στην Λ. Δημοκρατίας και στην Π. Ηρειώτη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά τα γυρίσματα στην Αίγινα θα ολοκληρωθούν σήμερα Παρασκευή στην Πέρδικα. Τα γυρίσματα στο νησί, όπως αντίστοιχα και οι σχετικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, είχαν οριστεί από τις 10-5-2022 έως και 20-5-2022.

Η παραγωγή της ταινίας γίνεται γίνεται με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου του Athens File Office και της Περιφέρειας Αττικής. Οι κινηματογραφικές εργασίες για τη εν λόγω παράγωγη, στο σύνολό τους ξεκίνησαν στην Αγγλία στις 8/3 και στη συνεχεία στην Ελλάδα. Οι περισσότερες πρόκειται να πραγματοποιηθούν στα όρια της Περιφέρειας Αττικής και στην Αίγινα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png