Σε εξέλιξη οι εργασίες αποψίλωσης σε δρόμους του νησιού. Σημαντική η βοήθεια που προσφέρει ένα νέο σάρωθρο που απέκτησε ο Δήμος της Αίγινας.


Σε εξέλιξη είναι το τελευταίο δεκαήμερο οι εργασίες αποψίλωσης σε δρόμους του νησιού, λόγω και της αντιπυρικής περιόδου που διανύουμε. Σήμερα το πρωί το συνεργείο του Δήμου προχώρησε σε εργασίες αποψίλωσης στην περιοχή των Βροχείων και του Μαραθώνα και θα συνεχίσει προς την Πέρδικα.


Το ρεπορτάζ κατέγραψε σε λειτουργία ένα καινούργιο σάρωθρο που προμηθεύτηκε φέτος ο Δήμος της Αίγινας. Αυτό τοποθετείται πάνω σε ένα μηχάνημα έργου και επιταχύνει κατά πολύ τις εργασίες, καθώς η συλλογή των αποψιλωμένων γίνεται γρήγορα και αποτελεσματικά.

To Aegina Portal επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Καραγιάννη ο οποίος είπε ότι ήδη έχουν αποψιλωθεί η Καποδιστρίου, οι Άγιοι Ασώματοι και ο Άγιος Νεκτάριος μέχρι τον Μεσαγρό, επίσης η Αγία Μαρίνα. Μετά την Πέρδικα το συνεργείο θα συνεχίσει προς την Κυψέλη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png