Απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Χρυσολεοντίσσης στην Κυψέλη, λόγω εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος.


Λόγω εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος στην οδό Χρυσολεοντίσσης, στην Κυψέλη, απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων, από την Τρίτη 24/05/2022 και ώρα 07.00 π.μ. έως την Πέμπτη 26/05/2022 και ώρα 07.00 π.μ. Πρόκειται για εργασίες αποκατάστασης που θα γίνουν σε όλο το πλάτος του οδοστρώματος, εξαιτίας της επισκευής αγωγού του δικτύου ύδρευσης, που έγινε εκεί τις προηγούμενες μέρες. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Η απόφαση του δημάρχου κ. Γιάννη Ζορμπά που δημοσιεύθηκε σήμερα αναφέρει τα ακόλουθα:


"Την απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων επί της οδού Χρυσολεοντίσσης της Δημοτικής Κοινότητας Κυψέλης, στο πλαίσιο της εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος σε συνέχεια της επισκευής αγωγού του δικτύου ύδρευσης, από την Τρίτη 24/05/2022 και ώρα 07.00 π.μ. έως την Πέμπτη 26/05/2022 και ώρα 07.00 π.μ. για όλο το 24ωρο. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν σε όλο το πλάτος του οδοστρώματος.

Για την εκτέλεση των εργασιών θα ληφθούν όλα τα απαιτούμενα σχετικά μέτρα οδικής ασφάλειας. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών θα γίνει αποκατάσταση της κυκλοφορίας και αφαίρεση των ρυθμιστικών πινακίδων κυκλοφορίας".