Εικόνες ντροπής στη δασική περιοχή του Κουρέντη. Πετούν μπάζα και ογκώδη αντικείμενα.


Η δασική περιοχή του Κουρέντη, γνωστή για την ομορφιά της, αλλά και για την εύκολη πρόσβαση από τον δρόμο, συχνά μετατρέπεται σε ένα σημείο εύκολης απόθεσης μπάζων και άλλων υλικών που είναι για πέταμα. Στο παρελθόν το ρεπορτάζ του Aegina Portal είχε καταγράψει πραγματικά αποκαρδιωτικές εικόνες στην περιοχή. Κατά διαστήματα έγιναν προσπάθειες αποκατάστασης του χώρου, με την απομάκρυνση ενός μεγάλου όγκου τέτοιου είδους υλικών.


Ωστόσο κάποιοι συνεχίζουν απτόητοι να πετούν τα μπάζα τους σε αυτό το σημείο, δημιουργώντας μία πραγματικά άσχημη εικόνα και μία κατάσταση επικίνδυνη για το περιβάλλον, με υλικά που ανά πάσα στιγμή μπορούν να αποτελέσουν αιτία πρόκλησης πυρκαγιάς.

Η ομορφιά του δάσους αμαυρώνεται από τα υλικά, που μολύνουν την βλάστηση και το χώμα του. Δεν είναι όμως μόνο τα μπάζα και τα ογκώδη απορρίμματα. Είναι και εκείνα τα μικρά σακουλάκια με τα σκουπίδια, ότι απόμεινε από ένα αναψυκτικό και μερικά τσιπς μετά τη βόλτα, που σε κάνουν να αναρωτιέσαι για ποιο λόγο έπρεπε να πεταχτούν εκεί.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png