Παζάρι βιβλίου στο Σύλλογο Γυναικών Αίγινας, από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 σήμερα το βράδυ.


Από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 σήμερα το βράδυ θα λειτουργεί παζάρι βιβλίου στην αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας. Το παζάρι, που ξεκίνησε το πρωί, θα λειτουργήσει μόνο για σήμερα Σάββατο.


Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Φλώρα Αλυφαντή μιλώντας στο Aegina Portal κάλεσε τους βιβλιόφιλους να το επισκεφθούν:
"Ο Σύλλογος μας για μία  ακόμη φορά, κάνει ένα παζάρι βιβλίου και αυτό το κάνουμε με πολλή χαρά, γιατί ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλοί βιβλιόφιλοι στην Αίγινα και επιδιώκουν να έρθουν στην έκθεσή μας, να αγοράσουν τα βιβλία τους, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, επειδή το βιβλίο είναι συντροφιά για τους ανθρώπους αυτούς.


Σκεφτήκαμε να κάνουμε για άλλη μία φορά αυτό το παζάρι, επειδή έχουμε όμως και πολλές εκδηλώσεις τώρα, ειδικά τον Ιούνιο και θα είναι και για μας μία οικονομική ενίσχυση για να μπορέσουμε να βγάλουμε, να ανταποκριθούμε, στα έξοδα των εκδηλώσεων που έχουμε.

Οι εκδηλώσεις μας αυτές είναι στις 15 Ιουνίου χοροί παραδοσιακοί στο Ίδρυμα Καψάλη και στις 24 Ιουνίου θα έχουμε τον κλήδονα στο φανάρι του Μπούζα, όπως κάθε φορά μετά από δύο χρόνια που δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι.  Αυτό για ενημέρωση όλων των φίλων που αγαπάνε το σύλλογο.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ όσους ήρθαν μέχρι στιγμής και για αυτούς που θα έρθουν και ενδιαφέρονται και παίρνουν τηλέφωνο για να μπορέσουν να αγοράσουν κάποιο από τα βιβλία μας. Ευχαριστούμε και τους ανθρώπους οι οποίοι μας πρόσφεραν ακόμη και άλλα βιβλία, άρα η βιβλιοθήκη μας και το παζάρι μας είναι πολύ εμπλουτισμένο. Ευχαριστούμε και το Aegina Porlal και  όσοι είναι κοντά στο Σύλλογο.

Ευχαριστώ επίσης και το Δ.Σ.. του Συλλόγου που δέχτηκε να κάνουμε, έστω και για μία μέρα, αυτή την έκθεση του βιβλίου, που νομίζω ότι βοηθάει και εμάς και τους φίλους μας".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png